Notícies de polsos divises

libras

La lliura es manté sota pressió durant la setmana clau del Brexit

El dòlar avança aquest dilluns contra la lliura i l'euro, durant una setmana clau per a les negociacions de divorci entre la Unió Europea (UE) i el Regne Unit. Les expectatives que s'anunciés un acord entre Londres i Brussel·les abans de la cimera de la Unió Europea (UE) d'aquesta setmana, havien donat ales a la moneda britànica durant les jornades anteriors, però la falta d'un acord ha dinamitat l'auge de la divisa que cedeix terreny davant la seva contrapart nord-americana.

ep bitcoin 20171022113003

El bitcoin es dispara a màxims de més d'un mes

Després de les fortes vendes que van assolar bitcoin i la resta de monedes de xifrat, el més negociat d'aquests actius ha protagonitzat un ral·li aquest dilluns que ha impulsat el seu preu fins a màxims de més d'un mes. En un obrir i tancar d'ulls, la creació de Satoshi Nakamoto s'ha enfilat fins al voltant dels 7.000 dòlars, preus no vistos des del 6 de setembre.

cbpetroleooilcrude short1

El petroli estén les seves caigudes arrossegat pel dòlar i Wall Street

Els preus del cru estenen aquest dijous les seves pèrdues després de dimecres negre del dòlar i Wall Street. El barril de West Texas, referència als EUA, cedeix un 1,1% fins als 72,31 dòlars. Per la seva banda, el barril de Brent, referència a Europa, cau un altre 1,1% fins als 82,11 dòlars.

libras

La lliura es manté en màxims de més de tres mesos contra l'euro gràcies al Brexit

La sacsejada que van patir els mercats borsaris aquest dimecres ha eclipsat l'auge de la lliura i les bones notícies que arriben des del Brexit. El procés de divorci entre la Unió Europea i el Regne Unit és un dels grans focus de tensió, però davant la desfeta generalitzada, l'anunci que l'acord està complet al 85% ha passat gairebé inadvertit.