Notícies de empreses

ep sede de cellnex

Campanes al vol amb Cellnex: l'acció podria doblar el preu, segons Goldman

Cellnex s'ha convertit en un dels pocs valors de l'Ibex capaç de capejar la crisi del coronavirus sense gaire núvols de tempesta a l'horitzó. Sobretot pel que fa a la seva cotització i a la seva previsible evolució futura. Després de tancar la recent ampliació de capital de 4.000 milions d'euros, l'acció podria doblar el seu valor, segons les estimacions publicades per Goldman Sachs.

ep una turista realiza una fotografia con su telefono movil a la casa batllo de barcelona

Fusions de 'telecos' a la vista? Barclays aposta per acords a Espanya i Itàlia

La banca no és l'únic sector on les fusions entre competidors s'han convertit en la principal opció per a créixer. En el sector de les telecomunicacions, regulacions al marge, les exigències de creixement via operació corporativa són molt similars i Telefónica es perfila com un dels actors que pot tenir un paper destacat. A més, dos països s'emporten la palma: Espanya i Itàlia que, segons l'últim informe sobre el sector publicat per Barclays, són els dos mercats on es requereixen més moviments en aquesta direcció.

ep varios aviones de iberia en la terminal 4 del aeropuerto de madrid-barajas adolfo suarez

IAG lluita per no perdre l'euro per acció en plena ampliació de capital

Les accions de l'aerolínia IAG (-2%; 1,04 euros) tornen a sofrir una enorme pressió baixista i lluiten per no perdre l'euro per acció en plena ampliació de capital. L'operació per a reforçar el seu balanç ha provocat l'enfonsament del títol, a causa de l'enorme dilució que provocarà als accionistes actuals.