Notícies de empreses

ep deoleo comercializara los aceites de carbonell en tmall el marketplace de alibaba 20200916181304

Deoleo i Bodegas Riojanas es disparen després de l'anunci del cessament dels aranzels dels EUA

Les accions de Deoleo s'han disparat aquest dilluns un 10,08% en borsa, després de l'acord entre la Unió Europea i els Estats Units per suspendre durant quatre mesos la imposició d'aranzels que els dos blocs mantenien des de fa mesos, a causa de l'Administració de Donald Trump, en el marc de la disputa comercial pels casos Airbus i Boeing i que afectaven nombrosos productes agroalimentaris com l'oli, el vi o formatges, entre d'altres.

ep tienda de mango en madrid

Mango tanca el 2020 amb pèrdues de 110 milions d'euros a causa de la Covid

Mango Holding ha tancat el 2020 amb unes pèrdues de 110 milions d'euros a causa de la pandèmia de coronavirus, davant els beneficis de 41 milions registrats l'any anterior. Per la seva banda, la facturació ha arribat als 1.842 milions l'any, i l'EBITDA (resultat brut d'explotació) es va col·locar als 193 milions d'euros.

ep aerogenerador de acciona windpower

Acciona signa el seu primer acord de compra d'energia renovable a Polònia

Acciona ha signat el seu primer contracte a Polònia amb la companyia multinacional de components automobilístics, Brembo, en un acord de venda d'energia a través d'un VPPA (Virtual Power Purchase Agreement). Aquest tipus de contracte no requereix el subministrament físic d'energia al client. Amb vigència des del passat 1 de febrer i amb una durada de cinc anys, l'acord permetrà a Brembo descarbonitzar el consum d'energia de les seves plantes a Polònia i avançar en el seu pla de sostenibilitat.