Empreses
18 abr
American Express guanya 1.379 milions fins al març, un 5% menys
ep tarjetaamerican express

La companyia nord-americana de targetes i mitjans de pagament American Express va obtenir un benefici net atribuït de 1. 550 milions de dòlars (1. 379 milions d'euros) durant el primer trimestre del 2019, xifra que representa un retrocés del 5% en comparació amb el mateix període de l'any precedent, ha informat l'entitat. Després d'aquestes comptes, les accions de la companyia són les segones més alcistes de Wall Street, amb un repunt de l'1,6%.

Llegir notícia completa
18 abr
Mediaset prohibeix Vivendi exercir el seu vot a la junta d'accionistes
ep gruposociedad fwd foto mediaset

El consell d'administració de Mediaset ha vetat el dret de Vivendi, que controla el 9,61% del conglomerat audiovisual italià de manera directa i el 19,19% de manera indirecta a través de Simon Fiduciària, a exercir el seu vot en la junta general d'accionistes que se celebra aquest dijous.

Llegir notícia completa
18 abr
Nestlé incrementa les seves vendes trimestrals i confirma previsions per a l'any
ep plantanestle enpenilla cantabria

Nestlé va obtenir uns ingressos de 22. 200 milions de francs suïssos (19. 500 milions d'euros) durant els tres primers mesos de 2019, xifra que suposa un augment del 4,3% respecte al mateix període de fa un any.

Llegir notícia completa
18 abr
Pinterest debutarà aquest dijous a la borsa amb una valoració d'11.271 milions
ep pinterest

La xarxa social Pinterest debutarà aquest dijous a la borsa amb una valoració de 12. 700 milions de dòlars (uns 11. 271 milions d'euros), segons el preu de 19 dòlars (uns 17 euros) per títol fixat per la companyia.

Llegir notícia completa
18 abr
La venda d'actius i la devolució d'impostos, claus en els resultats de Telefónica
ep ts anulamulta2578 millonesla cnmctelefonica

Els experts de Credit Suisse subratllen que els resultats del primer trimestre que Telefónica publicarà el pròxim 10 maig es veuran impactats positivament per dos aspectes: les desinversions a l'Amèrica Central i Antares i la devolució de 702 milions en concepte d'impostos pagats en excés.

Llegir notícia completa
18 abr
Unilever factura un 1,6% menys durant el primer trimestre, fins als 12.400 milions
alan jope unilever

Les vendes del 'gegant' de productes de consum Unilever van ascendir durant el primer trimestre de l'any a 12. 400 milions d'euros, un 1,6% menys que durant el mateix període de l'exercici passat, ha informat la companyia.

Llegir notícia completa
18 abr
Alcoa perd 176 milions d'euros fins al març per l'impacte d'Avilés i La Corunya
ep cierrelas plantasalcoaavilesa coruna 20190418012902

Alcoa, el major productor nord-americà d'alumini, ha registrat unes pèrdues de 199 milions de dòlars (176. 100. 000 d'euros) durant el primer trimestre de l'any, davant els guanys de 195 milions de dòlars (172. 500. 000 d'euros) del mateix període de l'any anterior.

Llegir notícia completa
17 abr
BBVA publicarà els seus resultats al tancament del proper 29 d'abril
ep carlos torres declaraels resultatsels tres primers mesoslany

BBVA ha canviat dia i hora de presentació de resultats per restar una mica de caos al calendari de comptes. I és que, entre dimecres, 23 d'abril, i dimarts, 30 d'abril, presenten les seves xifres del primer trimestre totes les entitats financeres cotitzades.

Llegir notícia completa
17 abr
Sabadell perd 350 milions en fons i comença amb 'llast' la venda de la seva gestora
presidente-banco-sabadell-josep-oliu

La venda d'una part de Sabadell Asset Management per part de Banc Sabadell comença amb mal peu. En els tres primers mesos de l'any, ha tingut uns reemborsaments nets en els seus fons pròxims als 350 milions d'euros, la qual cosa li col·loca com la segona gestora espanyola amb majors pèrdues fins a març, només per darrere de CaixaBank. Aquest ensopecs en l'arrencada de 2019 podria devaluar el seu preu o disminuir l'interès comprador.

Llegir notícia completa
16 abr
Turisme estima que l'ocupació per Setmana Santa superarà el 78%
ep semana santasevilla

La previsió d'ocupació per a Setmana Santa a Espanya superarà el 78%, segons l'avanç de resultats de l'Enquesta d'Ocupació Turística (Ocupatur) que realitza periòdicament Turespaña, que en una primera fase analitza el nivell de reserves i la previsió d'ocupació, a l'espera de conèixer el nivell real d'ocupació.

Llegir notícia completa
16 abr
Santander amortitzarà de forma anticipada una emissió de 'Cocos' per 1.500 milions
ep banco santander 20190122134402

Banc Santander ha acordat procedir a l'amortització anticipada voluntària de la totalitat de les participacions preferents 'Tier 1' contingentment convertibles ('Cocos') sèrie II/2014 en circulació per un import nominal total de 1. 500 milions de dòlars (1. 326 milions d'euros), que es negocien en el mercat de la Borsa de Valors d'Irlanda.

Llegir notícia completa
16 abr
AT&T ven el seu 9,5% de Hulu, que aconsegueix un valor de 15.000 milions
the-handmaids-tale-season-one-hulu-elisabeth-moss-as-offred-590x3321

Hulu ha aconseguit un valor de 15. 000 milions de dòlars (13. 266 milions d'euros), després que l'operadora estatunidenca AT&T hagi venut a la pròpia companyia per 1. 430 milions de dòlars (1. 265 milions d'euros) la seva participació del 9,5% en la plataforma de subscripció de vídeo sota demanda, deixant així a Disney i Comcast com a únics accionistes de l'empresa.

Llegir notícia completa
16 abr
Deutsche Bank continua confiant en ArcelorMittal, encara que retalla el seu preu
lakshmi n mittal arcelormittal portada

Els experts de Deutsche Bank reiteren el seu consell de 'comprar' sobre ArcelorMittal però retallen el seu preu objectiu fins als 29 euros des dels 31 euros previs. Aquest preu encara suposa atorgar a la sifderúrgica un important potencial de revaloració del 44% des dels preus actuals de cotització.

Llegir notícia completa
15 abr
L'IBEX puja un 0,3% i es queda a les portes dels 9.500 punts
ep economiabolsa- ibex 35 sube82 enprimer trimestre2019afianz

L'IBEX 35 ha aconseguit tancar la primera jornada de la setmana a l'alça (+0,3%) però no ha pogut amb els 9. 500 punts que sí que ha tocat durant el matí. Els resultats bancaris als Estats Units -que van animar divendres als mercats- feien el contrari aquest dilluns, tot i que Goldman Sachs i Citigroup queien en Wall Street després de presentar els seus comptes. El selectiu ha encarat la Setmana Santa amb l'objectiu de superar els 9. 550 punts (els màxims anuals) per confirmar l'inici d'un altre nou tram alcista i tot i que ha avançat molt poc, ha estat la que més ha pujat entre les europees.

Llegir notícia completa
15 abr
Invesco liquida la seva presència en Neinor Homes però Julius Baer n'arriba al 8%
neinor homes

Invesco ha liquidat la seva participació en Neinor Homes després de l'advertència de beneficis llançat la setmana passada per la promotora immobiliària. Bolsamanía ja va publicar que havia venut 800. 000 accions (l'1% del capital) immediatament després de l'advertència de beneficis, però el fons nord-americà ha reduït de manera encara més dràstica la seva presència en l'accionariat.

Llegir notícia completa
15 abr
Economía/Empresas.- TransPerfect ingresó más de 140 millones de euros hasta marzo, un 8% más
ep transperfect ingreso mas140 milloneseurosmarzo un 8 mas

Su centro de operaciones de Barcelona se afianza como el más grande de Europa BARCELONA, 15 (EUROPA PRESS).

Llegir notícia completa
15 abr
Goldman cau un 3% en borsa després de reduir un 20% el seu benefici del primer trimestre
cbgoldman5 short

Goldman Sachs ha anunciat aquest dilluns que els seus guanys durant el primer trimestre de l'any van registrar una caiguda del 20% a causa que les accions i les operacions amb bons van caure a causa de la volatilitat del mercat. El banc va guanyar 2. 180 milions de dòlars, enfront dels 2. 740 milions del mateix període de l'any anterior. Després de conèixer aquests comptes, les accions de l'entitat cedeixen un 3% a Wall Street.

Llegir notícia completa
15 abr
Citi cau: bat expectatives amb els seus guanys però no amb els seus ingressos
citigroup-supprimerait-2-000-postes-a-partir-de-janvier

Citi es deixa a prop d'un 1%. I ho fa després de publicar uns resultats trimestrals mixtos: d'una banda ha batut expectatives amb els seus guanys però, d'altra, les ha incomplert amb els seus ingressos.

Llegir notícia completa
15 abr
Falta de tendència a Wall Street: Citi i Goldman deceben amb els seus resultats
wall street portada bandera bolsamania

Wall Street registra falta de tendència amb la mirada en Goldman Sachs i Citigroup. Tots dos han publicat els seus resultats trimestrals després que JP Morgan i Wells Fargo inauguressin la temporada divendres passat batent les expectatives del mercat. En aquest escenari, la Borsa de Nova York es manté cotitzant molt a prop dels seus màxims històrics registrats entre agost i octubre de l'any passat.

Llegir notícia completa
15 abr
L'Audiència Nacional obliga la CNMV a pujar l'OPA de FCC a Portland
ep planta cementos portland valderribas alcala guadaira

L'Audiència Nacional ha donat una estirada d'orelles a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), a la qual obliga a pujar el preu de l'OPA d'exclusió que FCC va llançar el 2016 sobre Cementos Portland. Era de 6 euros, però el tribunal considera que no és equitatiu i insta el supervisor borsari a recalcular-lo a 10,29 euros.

Llegir notícia completa