Notícies de empreses

ep archivo   el ceo de bbva onur gen en la segunda jornada del encuentro de banca del iese instituto

BBVA no preveu començar a remunerar dipòsits a Espanya fins a "maig o juny"

"A Espanya, els dipòsits detallistes dels particulars que passaran a remuneració a termini augmentaran, però segueix havent-hi molta liquiditat en el sistema, malgrat la devolució de les subhastes de liquiditat del BCE. Esperem que aquesta dinàmica es produeixi a partir de maig o juny. No estem sotmesos a una pressió excessiva i estarem atents al que facin els nostres competidors”.

renault nissan petite revolution dans l etat major charge de daimler

S&P creu que Renault es veurà beneficiada de la revisió de la seva aliança amb Nissan

S&P Global creu que la revisió de l'aliança Renault-Nissan podria beneficiar Renault a mitjà termini. L'acord, que encara ha de ser ratificat formalment pels Consells d'Administració dels dos grups, confirma que la cooperació entre els dos fabricants d'automòbils estarà limitada a projectes específics a l'Amèrica Llatina, l'Índia i Europa.

Díaz aprofita l'històric benefici de BBVA i demana a la banca congelar hipoteques

©Pablo González - Europa Press La vicepresidenta segona i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, ha aprofitat aquest dimecres la publicació dels resultats de BBVA del 2022, any en què l'entitat ha aconseguit un benefici històric de 6.420 milions d'euros (6.621 milions excloent-ne impactes no recurrents) per demanar a la banca que congeli hipoteques.