Notícies de economia

wall street subidas portada

Augmenten els guanys a Wall Street després que Sanders abandoni la carrera presidencial

Wall Street augmenta guanys per sobre del 2% després que Bernie Sanders anunciés que abandonava la carrera presidencial, per deixar en lliça només a Joe Biden contra Donald Trump. La Borsa de Nova York va tancar aquest dimarts amb lleugeres caigudes i en mínims intradia. Els inversors van veure com s'evaporava un rebot de 1.000 punts al Dow Jones, el major gir a la baixa de l'índex dels últims 12 anys, la qual cosa dóna una idea de la volatilitat que continua imperant als mercats, malgrat que la situació ha millorat les dues últimes setmanes.

ep la centrica plaza mayor de madrid vacia durante el estado de alarma decretado por el coronavirus

L'OCDE observa una "forta desacceleració" a Espanya pel coronavirus

L'economia espanyola mostra símptomes d'una "forta desacceleració" a conseqüència de l'impacte de la pandèmia de Covid-19 i de les mesures de contenció implementades pel Govern, en línia amb la profunda deterioració observada de manera generalitzada entre les economia de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE), segons ha advertit la institució internacional.

ep agentes comprueban el cumplimiento de las restricciones en paris

El PIB de França va caure un 6% el primer trimestre per l'impacte de la pandèmia

L'economia francesa, la segona més important de la zona euro, va retrocedir un 6% el primer trimestre de 2020 a conseqüència de l'impacte de la pandèmia de Covid-19 i de les mesures de contenció implementades, la pitjor dada d'evolució del PIB des de la II Guerra Mundial i similar a la registrada durant maig del 68, segons ha reconegut el governador del Banc de França, François Villeroy de Galhau, qui estima que cada quinzena de confinament resta 1,5 punts al creixement anual.