Notícies de tecnologia

la-france-va-autoriser-partiellement-huawei-pour-la-5g

Telefónica i altres telecos s'allunyen de Huawei amb un pacte en xarxes obertes

Deutsche Telekom AG, Orange, Telefónica i Vodafone Group han unit les seves forces per donar suport al desplegament d'Open RAN com la tecnologia escollida per a les futures xarxes mòbils, en benefici dels clients residencials i empresarials de tot Europa. D'aquesta manera, redueixen la seva dependència de grans fabricants d'equips d'infraestructures, com Huawei.

ep aplicacion whatsapp

És WhatsApp segur? Aquesta és la raó de la fugida d'usuaris a Signal i Telegram

Elon Musk és el rei Mides. Una personalitat que, després de fer de Tesla una empresa rendible que ha tancat el 2020 amb un ral·li superior al 700%, ha provocat que una empresa semidesconeguda es disparés un 6.300% durant tres sessions. És el cas de Signal Advance, el denominador comú que uneix l'excèntric CEO i fundador de la fabricant de cotxes elèctrics amb Mark Zuckerberg.

trumpcbtwitter11

Twitter s'enfonsa després de suspendre definitivament el compte de Trump

Donald Trump ja no pot tuitejar. La xarxa social de Jack Dorsey ha desarmat el corrosiu president sortint dels EUA, que ha fet política durant la seva legislatura a cop de tuit. Després del caos viscut al Capitoli, la xarxa social va decidir suspendre de manera permanent el compte del republicà... i els seus títols se'n ressenten després d'això (-11% al Dow Jones).