Notícies de tecnologia

ep smartphone galaxy z flip de samsung

Samsung anticipa un benefici operatiu de 4.833 milions fins a març

Samsung Electronics espera registrar un benefici operatiu de 6,4 bilions de wons (4.833 milions d'euros) el primer trimestre de 2020, la qual cosa suposaria un avanç del 2,7% en comparació amb el seu resultat del mateix període de l'any passat, segons va informar el fabricant sud-coreà, que ha batut les expectatives del consens del mercat, malgrat l'impacte de la pandèmia de coronavirus.

facebook-a-suivre-a-wall-street

Facebook tanca portes pel virus: envia els treballadors a casa i cancel·la viatges

Facebook tira el forrellat. El colós tecnològic de Silicon Valley ha enviat els seus treballadors a casa i ha cancel·lat tots els viatges. A més, ha cancel·lat també tots els esdeveniments que estava previst que tinguessin lloc a l'àrea de San Francisco, inclòs el popular F8. El coronavirus ha arribat i amenaça Menlo Park, el cor de la xarxa social.

josé maría álvarez pallete (telefónica) portada

Telefónica i Microsoft amplien la seva aliança per a la transformació digital des del núvol

Microsoft i Telefónica han anunciat avui que tenen plas plans d'ampliar la seva col·laboració estratègica global per accelerar la transformació digital d'entitats públiques i privades de totes les dimensions. Les dues empreses ajudaran els seus clients a aprofitar el núvol per a innovar i fer créixer les seves operacions de manera més ràpida, segura i senzilla, i així crear noves oportunitats de negoci i millorar la seva competitivitat.

Les grans tecnològiques poden caure fins un 20% pel virus: "Les compraria a l'engròs"