divisas dolar euro yen

Aquest cap de setmana són les eleccions al Brasil, cosa que, sens dubte, tindrà un important efecte en funció dels resultats en la moneda, el real.

  • 4,75€
  • 1,78%
  • 4,14€
  • 1,22%

Durant les últimes sessions estem assistint a un rebot de curt termini en molts dels 'blue chips' del mercat, concretament en Santander i Telefónica. De fet, aquest dimarts els dos títols van ser els que més van pujar a l'IBEX. Feia temps que no s'observava aquest comportament. La veritat és que si volem justificar aquest relatiu millor comportament de dos dels grans pesos pesats de l'índex aquí ho tenim: l'apreciació del real brasiler enfront del dòlar durant les últimes setmanes. Estem parlant del Brasil, un dels principals mercats de l'operadora i de l'entitat càntabra. La divisa brasilera s'ha apreciat amb força durant les últimes dues setmanes i mitja, passant dels 4,21 reals/dòlar fins als 3,82 reals que va marcar aquest dimecres (intradia).

Tècnicament, l'encreuament sembla haver trobat suport en la directriu alcista dels últims mesos. Cosa que deixa la porta oberta que, de nou, assistim a un moviment de depreciació (de molt curt termini) en la divisa brasilera. I després, ja veurem què ens vol dibuixar el preu. No podem oblidar que aquest cap de setmana hi ha eleccions al Brasil, cosa que sens dubte tindrà un impacte directe al mercat dilluns que ve.

Gràfic diari dòlar/real brasiler (USD/BRL)

Noticias relacionadas

contador