Polsos
12:44
Barclays i Deutsche se sumen als que retallen als bancs espanyols
bancos definitivo

Els experts de Barclays publiquen aquest dimecres un informe sobre els bancs europeus en el qual reconeixen ser "selectius" amb el sector. "La nostra aposta és a favor de noms de qualitat que han estat infravalorats. Veiem valor en una sèrie d'entitats que cotitzen a múltiples deprimits com Lloyds, CaixaBank i ABN, per als quals recomanem 'sobreponderar' i que estan entre els nostres preferits", expliquen.

Llegir notícia completa
12:38
BBVA rebota, al cèntim, des de la base del canal alcista de curt termini
ep nuevo logobbvalas puertassu sedemadrid

Des dels mínims de principis de juny tenim als títols de BBVA desplaçant-se lleugerament a l'alça dins d'un impecable canal alcista de manual.

Llegir notícia completa
12:30
Teekay: l'altre mal de cap de Paramés, prop de construir figura de tornada
teekay corp 640

La tendència dels títols de Teekay és clarament baixista des de fa molts anys. En les últimes sessions s'ha comprovat que presenta un important suport en els 2,80-2,90 dòlars.

Llegir notícia completa
12:16
L'Ibex recula però es manté a un sospir de la seva resistència clau
ep ibex 20190627185605

La importantíssima resistència dels 9. 410 punts en l'Ibex ja està aquí. El selectiu recula aquest dimecres però es manté molt prop d'aquest nivell (-0,34%. 9. 344 punts). Seria important que l'índex espanyol aconseguís superar aquest nivell en tancament setmanal aquesta mateixa setmana perquè la que ve s'antulla més que complicada i pot ser que no li resulti llavors tan fàcil. o sí. Tot dependrà del que acabi comptant Mario Draghi el dijous, 25 de juliol.

Llegir notícia completa
11:49
Ibex: l'atac a la resistència dels 9.410 sembla anar aquesta vegada de debò
ep imagenesla aperturala bolsamadrid 20190530122711

A poc a poc i sense fer molt de soroll tenim al nostre selectiu a les portes de la important resistència que presenta en el buit baixista diari i setmanal dels 9. 410 punts.

Llegir notícia completa
11:44
Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

Si aconsegueix superar aquest nivell de preus el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins als 9. 588 punts, màxims anuals .

Llegir notícia completa
11:37
Torra amenaça a Sánchez amb votar 'no' en la investidura si no hi ha autodeterminació
ep quim torra arxiu

Quim Torra ha llançat un guant al president del Govern en funcions, Pedro Sánchez. En plena tempesta perfecta del PSOE amb Podemos pel suport a la investidura, el President de la Generalitat ha instat al socialista que mogui fitxa i faci una proposta "per a donar veu a Catalunya". En cas contrari, proposarà votar ‘no’ a la seva investidura.

Llegir notícia completa
11:07
El bitcoin continua dessagnant-se per les crítiques de governs i bancs centrals
cb bitcoin sh1111

Les criptodivisas es tenyeixen aquest dimecres de vermell intens, amb caigudes de doble dígit en el bitcoin i les ‘altcoins’ més operades, després que diversos banquers centrals i autoritats, especialment als EUA, hagin sotmès a les monedes de xifrat a un fort escrutini en els últims dies. La creació de Satoshi Nakamoto es deixa un altre 10%, fins als 9. 500 dòlars, mentre la capitalització total del mercat aconsegueix els 255. 000 milions de dòlars.

Llegir notícia completa
10:56
BBVA: la Fiscalia estudia demanar imputar als consellers entre 2010 i 2017
ep carlos torres 20181030142606

BBVA continua fent front notícies que li posen en la picota. Si aquest dimarts 'Expansión' publicava que el Banc Central Europeu (BCE) no tenia intenció d'intervenir tret que s'imputés als membres del consell actual del banc, aquest dimecres el mateix diari publica en portada que la Fiscalia Anticorrupció estudia, a més d'imputar a BBVA com a persona jurídica, demanar la imputació dels membres del consell de BBVA que van estar en aquest òrgan fins a 2017 (any en què va finalitzar el contracte amb Cenyt, la societat vinculada a l'ex comissari Villarejo).

Llegir notícia completa
09:36
L'Ibex es desperta amb caigudes del 0,19%

09:35
Els futurs europeus cauen un 0,10% de mitjana

16 jul
IAG i la resta d'aerolínies treuen partit en bossa de les males notícies de Ryanair
Ryanair, aircraft, transport, travel

IAG se situa aquest dimarts entre les companyies que més pugen de l'Ibex (+2%), en línia amb el que fan la resta de les aerolínies europees (Air France: +2,37%; EasyJet: +2,68%; Lufthansa: +1,7%), després de les males notícies que ha comunicat Ryanair (+0,44%). L'aerolínia de baix cost ha comunicat que planeja tancar basis en Europa pels retards en les comandes de Boeing.

Llegir notícia completa
16 jul
Grifols: JP Morgan preveu un segon trimestre "fort"
grifols

Grifols se situa aquest dimarts en el més alt de l'Ibex, amb alces del 2%. La companyia ha comunicat resultats positius addicionals sobre el seu estudi AMBAR per a Alzheimer en un congrés que se celebra a Los Angeles (els EUA) fins a aquest dijous. A més, JP Morgan publica avui un comentari sobre la biofarmacéutica en el qual indica que espera uns resultats "forts" en el segon trimestre.

Llegir notícia completa
16 jul
Està el bitcoin dibuixant un triangle?
bitcoin7445

En aquest moment el futur del bitcoin sembla estar donant forma a un triangle de continuïtat de tendència, caracteritzat per construir màxims decreixents i mínims creixents.

Llegir notícia completa
16 jul
Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

El més normal és que acabem veient els 9. 588 punts, màxims anuals, en aquests mesos d'estiu .

Llegir notícia completa
16 jul
Quan es despertarà CIE Automotive?
ep cie automotive compraindia aurangabad electricals110 millones

Des dels mínims de desembre tenim als títols de CIE construint màxims decreixents i mínims creixents, o dit amb altres paraules està donant forma a un triangle.

Llegir notícia completa
16 jul
Naturgy pot buscar la base del canal sense deixar de ser alcista
ep francisco reynes presidentnaturgy 20190430174903

Rebots puntuals apart, la veritat és que no podem descartar que les caigudes es prolonguin fins que el preu toqui la important zona de suport que li confereix la base del canal.

Llegir notícia completa
16 jul
Grifols celebra els seus nous resultats positius de l'estudi sobre l'Alzheimer
ep grifols arxiu

Grifols puja aquest dimarts més d'un 2%. L'Equip de Recerca Clínica de la biofarmacéutica, liderat pel doctor Antonio Páez, ha presentat aquest dimarts resultats complementaris del seu estudi clínic AMBAR (Alzheimer Management by Albumin Replacement) per al tractament de la malaltia d'Alzheimer en el congrés Alzheimer’s Association International Conference (AAIC) 2019 en Los Angeles (els EUA).

Llegir notícia completa
16 jul
Valors destacats al tancament del mercat nord-americà
cbwallstreetsombra

El més normal és que el selectiu nord-americà acabi aconseguit el nivell dels 8. 100 `punts en les pròximes sessions .

Llegir notícia completa
16 jul
Ence sembla estar construint un sòl: fins a on pot arribar el rebot?
ence energia logo

A la vista del gràfic diari de Ence, podem comprovar com aquest sembla estar tractant de construir un sòl de mercat des del qual intentar rebotar. A això ho diem fase de reacció.

Llegir notícia completa