Polsos
18 abr
L'IBEX puja un 1,2% a la setmana i marca nous màxims anuals
ep libex-35 obre pla 008 imante encota dels 9500 punts

L'IBEX ha pujat un 1,2% en aquesta setmana curta i ha marcat nous màxims anuals (en preus de tancament i en intradia) als 9. 581 punts. Pel que fa a la jornada d'aquest dijous, el selectiu ha tancat en màxims de la sessió, amb alces del 0,34%, impulsat per l'important revaloració del 2,56% d'Inditex. Després de la tèxtil, destaquen les alces del 2,26% en Mediaset. A la banda més negatiu del selectiu han situat CaixaBank (-1,4%) i Sabadell (-0,7%), igual que ArcelorMittal, que ha cedit un 1,15%.

Llegir notícia completa
18 abr
Pinterest puja un 27% en la seva estrena a Wall Street, per sobre dels 24 dòlars
ep pinterest

La xarxa social Pinterest debuta aquest dijous a Wall Street. Els seus títols es revaloren un 27% i se situen per sobre dels 24 dòlars, enfront dels 19 dòlars fixats com a preu de sortida. Els inversors aposten per les compres, i això que la quantitat inicial estava ja per sobre de la forquilla d'entre 15 i 17 dòlars del fullet de sortida, que valorava la companyia en 12. 700 milions.

Llegir notícia completa
18 abr
L'IBEX 35 tanca amb pujades del 0,34% (als màxims de la sessió) als 9.581,9 punts

18 abr
IBEX-35: els valors que més cauen són CaixaBank (-1,4%) i Arcelor Mittal (-1,15%)

18 abr
IBEX-35: els valors que més pugen són Inditex (+2,56%) i Mediaset España (+2,26%)

18 abr
Mediaset prohibeix Vivendi exercir el seu vot a la junta d'accionistes
ep gruposociedad fwd foto mediaset

El consell d'administració de Mediaset ha vetat el dret de Vivendi, que controla el 9,61% del conglomerat audiovisual italià de manera directa i el 19,19% de manera indirecta a través de Simon Fiduciària, a exercir el seu vot en la junta general d'accionistes que se celebra aquest dijous.

Llegir notícia completa
18 abr
Trump no va obstruir la investigació sobre Rússia, segons l'informe de Mueller
robert-mueller

El fiscal general dels Estats Units, William Barr, ha informat aquest dijous que la investigació del fiscal especial Robert Mueller no va revelar evidències que el president Donald Trump obstruís la investigació sobre els possibles vincles d'ell o membres de la seva campanya amb Rússia durant les eleccions presidencials de 2016.

Llegir notícia completa
18 abr
Inditex puja gairebé un 7% en quatre dies, la seva millor setmana des de març de 2018
pablo-isla-presidente-ceo-inditex

Inditex (+2,9%) està de dolç. Les accions del grup tèxtil repunten gairebé un 7% a la setmana, la millor dada setmanal des de març de 2018, i això que només ha durat quatre dies, ja que el parquet madrileny tanca les portes aquest Divendres Sant. En el conjunt de l'any, puja més d'un 25%, percentatge que la situa com la cinquena companyia més alcista de l'IBEX.

Llegir notícia completa
18 abr
Signe mixt a Wall Street després d'una bona dada de vendes al detall
wall street portada bandera bolsamania

Wall Street comença la sessió amb signe mixt. El Dow Jones i l'S&P 500 pugen, mentre que el Nasdaq, que ahir va tocar màxims històrics intradia, cotitza pla. Les borses nord-americanes reaccionen així després d'una dada de vendes al detall que ha superat les expectatives dels analistes.

Llegir notícia completa
18 abr
Nestlé incrementa les seves vendes trimestrals i confirma previsions per a l'any
ep plantanestle enpenilla cantabria

Nestlé va obtenir uns ingressos de 22. 200 milions de francs suïssos (19. 500 milions d'euros) durant els tres primers mesos de 2019, xifra que suposa un augment del 4,3% respecte al mateix període de fa un any.

Llegir notícia completa
18 abr
Pinterest debutarà aquest dijous a la borsa amb una valoració d'11.271 milions
ep pinterest

La xarxa social Pinterest debutarà aquest dijous a la borsa amb una valoració de 12. 700 milions de dòlars (uns 11. 271 milions d'euros), segons el preu de 19 dòlars (uns 17 euros) per títol fixat per la companyia.

Llegir notícia completa
18 abr
Vídeo | Jordi Sánchez supedita la negociació amb el PSOE després de les eleccions a un referendum
jordi sanchez proces supremo portada

La Junta Electoral Central (JEC) ha autoritzat al cap de llista de JxCat i expresident de l'ANC, Jordi Sánchez, a participar per via telemàtica en rodes de premsa electorals amb motiu de les generals del 28 d'abril des de la presó de Soto del Reial. La primera s'ha organitzat a través de l'Agència Efe i el candidat independentista ha fixat les seves condicions per pactar amb el PSOE una hipotètica investidura després de les eleccions generals del 28 d'abril.

Llegir notícia completa
18 abr
La venda d'actius i la devolució d'impostos, claus en els resultats de Telefónica
ep ts anulamulta2578 millonesla cnmctelefonica

Els experts de Credit Suisse subratllen que els resultats del primer trimestre que Telefónica publicarà el pròxim 10 maig es veuran impactats positivament per dos aspectes: les desinversions a l'Amèrica Central i Antares i la devolució de 702 milions en concepte d'impostos pagats en excés.

Llegir notícia completa
18 abr
La Xina sospesa el viatge de Trump a finals de maig al Japó per a una possible cimera amb Xi
trump xijinping dan la mano

D'acord amb tres fonts properes a les negociacions, els EUA i la Xina treballen en les etapes finals de les negociacions comercials i els funcionaris xinesos estan avaluant les dates dels viatges internacionals al calendari del president Donald Trump que millor podrien adaptar-se per una cimera fora del territori nord-americà.

Llegir notícia completa
18 abr
Unilever factura un 1,6% menys durant el primer trimestre, fins als 12.400 milions
alan jope unilever

Les vendes del 'gegant' de productes de consum Unilever van ascendir durant el primer trimestre de l'any a 12. 400 milions d'euros, un 1,6% menys que durant el mateix període de l'exercici passat, ha informat la companyia.

Llegir notícia completa
18 abr
El creixement econòmic de l'Eurozona es desaccelera més l'abril
cbeurozona4

El ritme del creixement econòmic de la zona euro es va desaccelerar per segon mes consecutiu l'abril, cosa que indica que l'economia segueix travessant el seu pitjor moment respecte al creixement des de 2014. El sector manufacturer va registrar una nova contracció, fins al 47,8, enfront del 47,5 de març, mentre que el creixement al sector serveis s'ha atenuat fins al 52,5.

Llegir notícia completa
18 abr
Les indústries alemanya i francesa s'ancoren en la contracció l'abril
ep la exportacionmaterias plasticassus manufacturaslamas crecio

L'activitat industrial de les dues primeres potències de l'Eurozona s'ha mantingut en contracció l'abril, segons les dades del PMI de Markit de França i Alemanya. L'activitat manufacturera al país gal ha caigut fins a un mínim de més de dos anys i mig (49,6, enfront del 49,7 de març).

Llegir notícia completa
18 abr
L'IBEX cau un 0,63% fins als 9.489 punts

18 abr
Maduro condemna les sancions imposades pels EUA contra el Banc Central de Veneçuela
cb maduro trump

Les autoritats veneçolanes han condemnat aquest dimecres la decisió dels Estats Units d'incorporar el Banc Central de Veneçuela (BCV) i la seva presidenta, Iliana Josefa Ruzza, a la llista de sancionats per evitar que l'entitat financera "sigui usada com una eina per la Intel·ligència del règim il·legítim del president, Nicolás Maduro".

Llegir notícia completa
18 abr
Alcoa perd 176 milions d'euros fins al març per l'impacte d'Avilés i La Corunya
ep cierrelas plantasalcoaavilesa coruna 20190418012902

Alcoa, el major productor nord-americà d'alumini, ha registrat unes pèrdues de 199 milions de dòlars (176. 100. 000 d'euros) durant el primer trimestre de l'any, davant els guanys de 195 milions de dòlars (172. 500. 000 d'euros) del mateix període de l'any anterior.

Llegir notícia completa