trumpguerracomchina

Les borses asiàtiques han tancat amb caigudes aquest dimarts després de la recrudescència de la guerra comercial entre la Xina i els Estats Units.

  • 40.168,07
  • -1,46%

El Kospi sud-coreà s'ha deixat un 1,2% al tancament, mentre que l’ASX 200 ha tancat amb caigudes del 0,75%, afectat pel seu sector financer.

Precisament, el Banc Central d'Austràlia ha decidit mantenir els tipus d'interès sense canvis, a l'1,50%. "Elevar els tipus no tindria sentit i seria mal per a l'economia", ha afirmat a la CNBC Shane Oliver, cap d'inversions i estratègies d'AMP Capital.

El secretari de Defensa nord-americà ha cancel·lat la seva visita a Pequín

Per la seva banda, l'índex Hang Seng de Hong Kong ha tancat deixant-se un 2,3%, mentre que el Nikkei 225 i el Topix són dels pocs que han tancat en verd, amb pujades del 0,1% i del 0,33%, respectivament. Els mercats xinesos han estat tancats per celebrar-se un dia festiu.

Les tensions comercials entre les dues majors economies del món segueixen latents i el Pentàgon ha cancel·lat aquest dimarts la visita del secretari de Defensa nord-americà, James Mattis, que havia de tenir lloc a la Xina aquest mateix mes.

Noticias relacionadas

contador