ep bitcoin 20171022113003
PIXABAY

Després de les fortes vendes que van assolar bitcoin i la resta de monedes de xifrat, el més negociat d'aquests actius ha protagonitzat un ral·li aquest dilluns que ha impulsat el seu preu fins a màxims de més d'un mes. En un obrir i tancar d'ulls, la creació de Satoshi Nakamoto s'ha enfilat fins al voltant dels 7.000 dòlars, preus no vistos des del 6 de setembre.

  • 63.976,27$
  • -1,09%

Segons recull el comprador CoinMarketCap, el preu s'ha disparat un 10%, o el que és el mateix, uns 600 dòlars a primera hora d'aquest dilluns, quan ha escalat fins als 6.900 dòlars. La resta de dels monedes virtuals s'endinsen fortament en el verd, amb pujades similars en gairebé totes elles, un auge que succeeix a l'onada venedora de la setmana passada, quan el mercat de les monedes digitals es va moure en consonància amb les caigudes a les borses.

La capitalització total de totes les monedes digitals ha pujat fins a prop de 220.000 milions de dòlars. No obstant això, després del ràpid avanç, els preus han corregit immediatament fins a deixar pujades d'un 6,5% a la reina de les monedes de xifrat.

Els operadors observen amb atenció aquest auge en el preu, el primer de certa entitat des de principis de setembre. No poques veus han apostat perquè aquest mes d'octubre sigui per fi el de l'esperat ral·li en els actius criptogràfics, després que hagin dibuixat un formidable sòl en els seus preus. Especialment el bitcoin es manté en consolidació des de fa diversos mesos i experts com Naeem Aslam, de Think Markets, es pregunten si els recents repunts indiquen que la de Nakamoto s'embarcarà en un ral·li de cap d'any.

L'analista avisa que qualsevol auge en els preus haurà d'anar acompanyat d'un repunt en els volums de negociació, que no estan als seus millors moments. En cas contrari, adverteix, es tractarà d'un rebot puntual i sense continuïtat. Els experts d’FXPro, per la seva banda, creuen que el comportament del mercat dels últims mesos indica que "es van acabar els temps que s'assemblaven al salvatge oest" ja que la indústria ha virat cap a una "professionalització".

Noticias relacionadas

contador