Notícies de polsos divises

trabajador-amazon

Compres a Wall Street després del positiu informe d'ocupació

Wall Street cotitza amb nous guanys després del seu rebot de dimarts als seus tres principals índexs (Dow Jones +0,71%, S&P 500 +0,79% i Nasdaq +1,2%). El mercat segueix immers en la temporada de resultats, entre els quals avui destaquen els de General Motors, que es dispara un 10,5% després de batre les expectatives dels analistes.

zone-euro-l-inflation-estimee-a-1-2-sur-un-an-en-septembre

L'euro torna a mínims d'un mes i mig davant un dòlar imparable

L'euro segueix fortament pressionat aquest dimecres i va de camí a tancar un mes d'octubre amb pèrdues de més d'un 2,3% enfront del dòlar, a causa dels factors geopolítics i de la fortalesa que exhibeix el 'bitllet verd'. La moneda nord-americana ha aconseguit una fita de 16 mesos en l'índex que mesura el seu acompliment contra una cistella de sis divises rivals, als 97,06 punts, esperonada per la gana inversora que s'aferra al seu paper d'actiu refugi.

merkel 111

L'euro no s'altera per l'adéu de Merkel

L'euro segueix canviant-se de mans en el rang dels 1,1350-1,1410 dòlars aquest dimarts, inalterat després de l'anunci que la cancellera alemanya, Angela Merkel, no es presentarà a la reelecció. La divisa europea segueix pressionada per qüestions geopolítiques i pateix l’envit del dòlar, que els operadors compren pel seu paper d'actiu refugi.