cbpetroleooilcrude short1

Els preus del cru estenen aquest dijous les seves pèrdues després de dimecres negre del dòlar i Wall Street. El barril de West Texas, referència als EUA, cedeix un 1,1% fins als 72,31 dòlars. Per la seva banda, el barril de Brent, referència a Europa, cau un altre 1,1% fins als 82,11 dòlars.

D'aquesta manera, el petroli està tocant mínims de fa dues setmanes, després que, a més, les preocupacions sobre el subministrament per l'amenaça que representa l'huracà Michael s'hagi diluït.

Dimecres negre dels mercats arrossega aquest dijous els preus del cru

"Pinta lleig, molt, molt lleig", afirma Greg McKenna, estrateg de mercat, en declaracions a la CNBC.

Per la seva banda, els inventaris de cru als EUA han pujat en 9,7 milions de barrils durant la setmana del 5 d'octubre, fins als 410.700.000 (respecte al consens d'analistes, que estava als 2,6 milions de barrils).

Per la seva banda, la divisa nord-americana ha patit els efectes de dimecres negre a Wall Street i del nou atac del president dels EUA, Donald Trump, a la Reserva Federal (Fed). Els inversors no s'han quedat de braços creuats davant aquests esdeveniments i s'han començat a desfer de les seves posicions alcistes en el 'bitllet verd', que s'ha desplomat especialment contra la lliura i el ien.

Noticias relacionadas

contador