Notícies de polsos divises

cbitaliagobierno1 short1

L'euro estén la seva caiguda després que Itàlia desafiï Europa amb el dèficit

L'euro ha estirat la seva figura baixista i cedeix aquest divendres fins a mínims de 15 dies, després que Itàlia hagi aprovat un objectiu del dèficit que supera el "llindar psicològic" del 2% per complir amb les exigències de Brussel·les. La moneda europea cotitza als 1,1620 dòlars després de cedir un 1% de màxims a mínims durant la penúltima sessió setmanal.

zone-euro-la-croissance-du-credit-reste-au-plus-haut-depuis-2009

L'euro, a mínims setmanals per les preocupacions sobre el pressupost italià

L'euro pateix aquest dijous i cedeix terreny davant el dòlar fins a aconseguir mínims d'una setmana, enmig de les tensions al govern d'Itàlia per l'aprovació del seu pressupost. La divisa europea lluita per aguantar la franja dels 1,17 dòlars, després de perdre’l marginalment i tocar els 1,1690 dòlars, enmig de rumors que els populistes italians estan pressionant perquè la despesa sigui encara més gran.

recep tayyip erdogan

La lira turca celebra amb alces que els tribunals decideixin el destí del pastor nord-americà

La lira turca puja un modest 0,9% aquest dimecres, després que hagi transcendit la notícia que el president turc, Recep Tayyip Erdogan, ha decidit deixar en mans dels tribunals la destinació del pastor nord-americà Andrew Brunson acusat de terrorisme. En una entrevista amb Reuters, el mandatari també ha remarcat la independència del banc central del país, que va escometre una pujada dels tipus d'interès a 625 punts bàsics.