cbasia1 short11

Les borses asiàtiques han tancat en vermell aquest divendres després de les caigudes de Wall Street, que al seu torn van tenir lloc per les alces de rendibilitat del seu mercat de bons.

  • 37.628,48
  • -2,16%

L'índex Nikkei ha tancat amb caigudes del 0,42%, amb el Topix també lleugerament per sota. A Corea del Sud, el Kospi s'ha deixat un 0,32%, mentre que a Hong Kong, l'índex Hang Seng ha tancat amb caigudes del 0,42%.

La rendibilitat del bo a 10 anys va marcar màxims de 2011 aquest dijous

Per la seva banda, l’ASX 200 australià ha tancat amb guanys del 0,31% impulsat per les seves energètiques. A la Xina, els mercats han estat tancats per una festivitat local.

La guerra comercial entre la Xina i els EUA segueix molt present després que el vicepresident nord-americà, Mike Pence, acusés la Xina de "influència maligna" en les 'midterms' que se celebraran el proper mes de novembre als EUA. Amb tot, l'Administració Trump encara no ha presentat cap prova que en doni fe.

Al mercat de deute nord-americà, la rendibilitat del bo del Tresor a 10 anys va tornar a marcar màxims aquest dijous des de juliol de 2011 per sobre del 3,2%, ja que ha arribat a escalar fins al 3,229%. Al tancament del mercat, se situa al 3,2%.

Noticias relacionadas

contador