Notícies de polsos usa

New York Stock Exchange, markets, traders, USA, stocks, shares. Photo: MarineCorps New York

JP Morgan augura un repunt del 10% a l'S&P 500 i aconsella invertir-hi

JP Morgan encara és optimista amb l'S&P 500 malgrat les recents caigudes. Els experts del banc estatunidenc auguren més pujades per a l'índex, tant en el que queda d'any com per a 2021. En concret, creuen que tancarà 2020 entre 3.500 i 3.600 punts, encara que remarquen que el veritable ral·li arribarà d'aquí a 12 mesos. Estimen que al setembre de l'any que ve se situarà en 3.750 punts, la qual cosa representa un potencial de pujada del 10% respecte als seus nivells actuals de cotització.

cbvacuna moderna

La vacuna de Moderna "no estarà disponible abans de les eleccions dels EUA"

Bones notícies en la lluita contra el coronavirus. La farmacèutica Moderna ha anunciat que els últims resultats obtinguts de la seva vacuna mostren que està produint anticossos en adults. Una notícia que ha tingut un molt bon acolliment al parquet, les seves accions han avançat un 0,33% després d'arribar a disparar-se més d'un 3,5%. No obstant això, no espera obtenir l'autorització per a comercialitzar la vacuna abans de les eleccions dels EUA, de fet, les previsions de l'empresa són que no estarà disponible per a distribuir-la al gran públic fins a, almenys, primavera de 2021.

cbelecciones trump biden

Insults i interrupcions marquen el primer debat de Trump i Biden

El president Donald Trump i el seu rival demòcrata, Joe Biden, van discutir feroçment ahir a la nit sobre la situació als Estats Units per la pandèmia de coronavirus, l'atenció sanitària i l'economia, en un caòtic i malhumorat primer debat marcat pels insults personals i les repetides interrupcions de Trump.