Notícies de polsos usa

ep wall street senal

Wall Street cotitza mixt però va camí de tancar el seu millor agost des de fa més de 30 anys

Wall Street cotitza mixt després del toc de campana, però es manté en el camí de tancar el seu millor agost dels darrers 30 anys. Els índexs novaiorquesos, que es troben en zona de màxims històrics, acumulen importants guanys mensuals. En el cas del Dow Jones, ha pujat més d'un 8% a l'agost, el seu millor comportament en els últims 36 anys. I en el cas de l'S&P 500, ha pujat un 7,2%, el seu millor agost des de 1984.

ep logo de tiktok

Walmart s'alia amb Microsoft per adquirir TikTok després de l'ultimàtum de Trump

Walmart i Microsoft s'han aliat per negociar una compra conjunta de TikTok, després que el president dels EUA, Donald Trump, donés un ultimàtum a l'aplicació xinesa de vídeos compartits perquè abandonés tota activitat al país entre acusacions que l'aplicació és una amenaça per a la seguretat nacional estatunidenca.

ep wall street senal

Wall Street intenta acabar la setmana en verd amb l'impuls de la Fed

Els principals índexs de Wall Street cotitzen en positiu, amb una pujada mitjana del 0,4%, i busquen acabar la setmana en verd després de l'impuls que van rebre aquest dijous del president de la Reserva Federal (Fed), Jerome Powell, durant la seva intervenció al simposi de Jackson Hole.