ep tim cook avisala tendenciaperderprivacidadcambiodisfrutaravances tecnologicos
LINDA A. CICERO / STANFORD NEWS / LINDA A.CICERO

El president executiu d'Apple, Tim Cook, ha declarat que ha quedat impressionat la capacitat dels empleats per treballar a distància i ha anticipat que alguns nous hàbits de treball romandran després de la pandèmia.

  • 165,00$
  • -1,22%

Durant una entrevista amb Bloomberg des del Festival de l'Atlàntic, Cook ha dit que Apple ha creat productes que es llançaran a temps enguany, incloent els nous rellotges Apple i iPads, a pesar que la majoria dels empleats estan treballant fora de l'oficina a causa de la Covid-19.

Cook ha afegit que no creu que Apple "torni a la forma en què estàvem perquè hem trobat que hi ha algunes coses que en realitat funcionen molt bé virtualment".

Aquests comentaris contrasten amb els punts de vista d'altres executius, com Reed Hastings, de Netflix, qui recentment va dir que no veia gens positiu a treballar en remot, i Jamie Dimon, de JPMorgan, qui ha advertit d'un mal durador si els treballadors no tornen aviat a l'oficina.

Cook ha explicat que entre el 10 i el 15% dels empleats d'Apple han tornat a l'oficina i espera que la majoria d'ells puguin tornar al nou campus de la companyia en Silicon Valley en algun moment de l'any que ve.

El CEO ha explicat va a l'oficina en diferents moments durant la setmana i ha reconegut que el treball a distància "no és com estar junts físicament". La feina a l'oficina desperta la creativitat, com en les reunions improvisades, ha afegit.

Noticias relacionadas

contador