Notícies de polsos usa

ep donald trump

Trump celebra la seva "exculpació completa i absoluta" per l'Informe Mueller

El president nord-americà, Donald Trump, ha reclamat que l'Informe Mueller suposa la seva "exculpació completa i absoluta" dels presumptes delictes d'obstrucció a la justícia i conspiració de la seva campanya electoral amb Rússia per influir en les eleccions presidencials de 2016 que van fer pujar el propi Trump a la Casa Blanca.

cbwall street1

Wall Street es mou a l'alça, amb l'estrena de Lyft com a protagonista

Wall Street es mou clarament a l'alça durant l'última sessió de la setmana, amb els principals índexs nord-americans registrant pujades que se superen el 0,5%. El mercat sembla mostrar-se optimista sobre el resultat de les negociacions comercials entre els EUA i la Xina aquest divendres. L'S&P 500 pot marcar el millor acompliment trimestral en una dècada.

buffetecnbc

Buffett reconeix que l'economia s'està alentint però no està preocupat

El multimilionari Warren Buffett creu que l'economia ha perdut força recentment. "Sembla que el ritme de creixement s'ha alentit", ha dit el president i CEO de Berkshire Hathaway. El seu comentari es produeix quan els temors d'una desacceleració econòmica han reduït dràsticament els rendiments dels bons del Tresor als EUA.