Notícies de polsos usa

trump estado emergencia casa blanca portada

El Nasdaq lidera les compres en Wall Street: Boeing llasta el Dow Jones

Pujades en Wall Street, liderades una vegada més per l'índex tecnològic Nasdaq (+0,5%). No obstant això, el Dow Jones cedeix un 0,1%, afectat una jornada més per les caigudes de Boeing (-1%). Els inversors descompten la renovada esperança que els Estats Units i la Xina arribin aviat a un acord comercial.

petroleo-560x353

El petroli posa rumb a la MM200

Aquest dijous l’'or negre' marcava màxims anuals i des dels mínims de finals de desembre, als 50,22 dòlars, acumula una revaloració del 34%.

wall street portada bandera bolsamania

Vendes moderades a Wall Street: Trump i Xi ajornen la reunió fins a l'abril

Wall Street registra caigudes moderades del 0,2% després que la producció industrial xinesa hagi baixat a mínims de 17 anys, cosa que apropa encara més el fantasma de la desacceleració econòmica global. A més, els inversors valoren de forma negativa que la reunió entre Donald Trump i Xi Jinping per signar un acord comercial entre la Xina i els EUA s'hagi ajornat, almenys, fins a l'abril, segons informa Bloomberg.

gary cohn

Cohn contradiu a Trump: "Els EUA està desesperat per pactar amb la Xina"

El president nord-americà, Donald Trump, va sorprendre aquest dimecres en afirmar que no té pressa per tancar un acord comercial amb la Xina i ha insistit que qualsevol acord ha d'incloure protecció per a la propietat intel·lectual. Les seves declaracions resulten curioses, especialment perquè a finals del mes passat es van intensificar les negociacions per intentar tancar un acord al més aviat possible, fins i tot abans de l'1 de març, cosa que no es va aconseguir finalment.