Notícies de polsos usa

wall street portada bandera bolsamania

Wall Street cau un 1% després de l'amenaça aranzelària de Trump a Mèxic

Wall Street registra caigudes de l'1% després de l'amenaça del president dels EUA, Donald Trump, d'imposar aranzels a Mèxic si el país no frena la immigració il·legal. Això ha incrementat els temors sobre una recessió mundial després del fracàs de les negociacions comercials amb la Xina.

peso mexicano

El peso mexicà es dessagna fins a nous mínims després dels aranzels de Trump

El peso mexicà es desploma a tota velocitat aquest divendres després de l'anunci que el president dels EUA, Donald Trump, imposarà aranzels progressius a totes les exportacions mexicanes que arriben al país fins a arribar a un 25% l'octubre. La mesura de la Casa Blanca busca frenar la immigració il·legal i arrencarà el 10 de juny amb impostos d'un 5%.

donald-trump-presidente-estados-unidos 0

Trump amenaça amb torpedinar el NAFTA després d'anunciar aranzels sobre Mèxic

Fer un pas més en la guerra comercial, ara sobre Mèxic. El president dels Estats Units, Donald Trump, ha anunciat aquesta matinada aranzels del 5% sobre tots els productes mexicans. La notícia és summament preocupant ja que, entre altres coses, el fet que hagués aconseguit tancar l'acord NAFTA donava esperances al mercat perquè finalment arribés a un pacte amb la Xina. Ara la crisi s'obre en dos focus i la incertesa arriba a cotes insospitades.