Notícies de polsos usa

wall street cartel pixabay portada

Pèrdues a Wall Street, arrossegat per la caiguda d'Alphabet

Wall Street registra pèrdues durant una sessió que torna a estar marcada pels resultats empresarials. Entre ells han destacat els publicats per Alphabet, matriu de Google, que cedeix un 8% en el seu pitjor jornada dels últims 11 anys després d'incomplir expectatives per la seva 'punxada' en publicitat i és el principal llast per al Nasdaq (-1%). Recordem que tant l'índex tecnològic com el Nasdaq van tancar aquest dilluns a màxims històrics.

bandera eeuu usa america

Suaus caigudes en Wall Street malgrat una dada de PIB molt millor del que s'esperava

Wall Street registra caigudes molt moderades tot i la publicació del PIB nord-americà del primer trimestre, que s'ha situat molt per sobre del que s'esperava i ha sorprès els analistes per la seva fortalesa. La Borsa de Nova York descompta també una nova jornada de resultats empresarials, amb Amazon i Intel com a principals protagonistes.

ep banderaeeuu

El PIB dels EUA puja un 3,2%, molt per sobre de les expectatives

El Producte Interior Brut (PIB) dels EUA creix fins al 3,2% durant el primer trimestre de l'any, molt més fort del previst i per sobre de la dada del 2,2% anterior. Aquesta xifra és la més alta des del segon trimestre del 2018. Segons les dades difoses aquest divendres pel govern nord-americà, l'augment es deu principalment al fort repunt en la despesa dels governs estatals i locals.