wall street portada bandera bolsamania
38.239,66
  • -
  • -

Wall Street registra pèrdues de 0,7% conforme els mercats i les borses van digerint el missatge ultra 'dovish' de la Fed (Reserva Federal), en una sessió també marcada per les caigudes de Nike. Aquest dijous, l'S&P 500 i el Nasdaq van marcar nous màxims anuals.

Dins del front empresarial, destaca la forta caiguda de Nike (-4%) després de publicar un fluix creixement de vendes en territori nord-americà. També destaca Tiffany's, que ha guanyat un 58% més després d'aconseguir unes vendes rècord durant el seu últim exercici.

Respecte a la guerra comercial, està previst que Robert Lighthizer i Steven Mnuchin visitin la Xina per a una reunió de dos dies a finals de la setmana que ve. Per la seva banda, s'espera que el viceprimer ministre xinès Liu He viatge a Washington a principis d'abril.

A l'àmbit macro, aquest divendres s'ha publicat el PMI manufacturer de març, que ha marcat mínims de 21 mesos i ha tornat a despertar la preocupació per la desacceleració econòmica.

ÀSIA I EUROPA ES TENYEIXEN DE VERMELL

El Vell Continent cotitza amb fortes caigudes en les seves principals índexs. En el cas de l'IBEX el selectiu espanyol es deixa més d'un 1% després de les males dades de PMI registrats a Alemanya i França. Els més castigats estan sent els bancos.

En altres mercats, el petroli West Texas cau un 1,8%, fins als 66,63 dòlars. Per la seva banda, l'euro es deprecia un 0,68%, fins als 1,1300 dòlars. Finalment, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys cau amb força fins al 2,45%, mentre que el rendiment del bo a 2 anys baixa fins al 2,34%.

Noticias relacionadas

contador