Notícies de empreses

New York Stock Exchange, NYSE, markets, Wall Street

Wall Street aprofundeix en les seves caigudes i s'acosta a suports importants

Wall Street aprofundeix en les seves caigudes després de conèixer diversos resultats empresarials destacats i una bateria de dades econòmiques importants. Dimarts, la Borsa de Nova York va aconseguir tancar amb suaus baixades després d'arribar a perdre més del 2% durantles primeres hores de la sessió. Però aquest dimecres, les vendes van en augment a mesura que avança la jornada. El Dow perd un 0,8%, l'S&P 500, un 1,1% i el Nasdaq, un 1,6%.

att at and t tecnologia

Els guanys trimestrals d'AT&T deceben i les seves accions cauen un 7%

AT&T ha presentat aquest dimecres un benefici durant el tercer trimestre per sota de les expectatives, tot i un increment inesperat en el nombre de subscriptors de telefonia mòbil als EUA. L'ingrés net del tercer trimestre atribuïble va augmentar a 4.700 milions de dòlars, o 65 centaus per acció, des dels 3.000 milions, o 49 centaus per acció, de l'any anterior. Aquest període coincideix amb l'adquisició de Time Warner.

ep deutsche bank

Deutsche Bank cau després d'anunciar un descens del 65% en el seu benefici

El banc alemany Deutsche Bank ha anunciat un benefici net de 229 milions d'euros durant el tercer trimestre de l'any, un 65% inferior al registrat durant el mateix període de fa un any però per sobre dels 149 milions que esperaven els analistes. Tot i així, l'entitat ha caigut un 5% aquest dimecres i s'acosta als seus mínims històrics.