ep recurso cie automotive
CIE AUTOMOTIVE

CIE Automotive (-2,54%) va obtenir un benefici net de 189,7 milions d'euros durant els primers nou mesos de l'any, un 20% més que durant el mateix període de l'any anterior. Tenint en compte els extraordinaris positius de 146 milions, aquest benefici ascendiria fins als 335.700.000 d'euros.

  • 25,70€
  • 0,19%

Pel que fa a facturació, aquesta ha estat de 2.292,1 milions d'euros, 125 milions més que al setembre de 2017, xifra que suposa un creixement a igual de tipus de canvi de més de l’11% i un creixement purament orgànic del 10%. És a dir, que en un entorn sectorial convuls i en un mercat debilitat que va créixer per sota de l'1%, CIE va demostrar un cop més la solidesa i resiliència del seu model de negoci.

La companyia assegura "haver demostrat una vegada més la solidesa i resiliència del seu model de negoci"

Pel que fa als marges operatius, en EBITDA -resultat brut d'explotació-, CIE va aconseguir 404.200.000 d'euros, un 12% més que durant el mateix període de 2017, mentre que l'EBIT -resultat net d'explotació- va augmentar fins als 306.400.000 d'euros, un 18% més.

Així mateix, el retorn del total dels actius nets aconseguit és ja del 22%. Quant a la DFN -deute financer net-, la xifra va disminuir 44,4 milions d'euros durant els últims dotze mesos, cosa que millora la ràtio DFN/EBITDA de 2,16x a 1,85x.

Jesús María Herrera, Conseller Delegat de CIE Automotive, ha destacat: "Després de la sortida de Dominion, ens focalitzem en el nostre negoci principal, treballem tant en el creixement orgànic i la millora dels seus marges operatius en totes les zones geogràfiques on estem present, com en el creixement inorgànic, que ens porta a abordar projectes tan ambiciosos com la recentment anunciada adquisició de la divisió de sistemes de sostres d’Inteva".

Cal recordar que Inteva Roof Systems està especialitzada en el disseny i producció de sostres per al sector automoció i es troba entre els tres principals fabricants d'aquest segment de productes a nivell mundial.

I que aquesta integració, amb uns 1.000 milions de dòlars de vendes, suposa un salt important en el posicionament de CIE entre els principals subministradors d'automoció, de la mà d'un producte de complexa enginyeria, d'alt valor afegit i emmarcat en les innovadores tendències de confort del vehicle.

Noticias relacionadas

contador