Notícies de empreses

amazon-ceo-jeff-bezos-holds-new-kindle-fire-hd-7-and-kindle-fire-hd-89-l-during-amazons-kindle-fire-event-santa-monica-california-september-6-2012

Octubre maleït en Wall Street: el Nasdaq torna a enfonsar-se un 3%

Wall Street torna a registrar fortes caigudes al final d'una setmana amb grans oscil·lacions en els índexs de Nova York. Si dimecres al Nasdaq s'enfonsava un 4%, aquest dijous rebotava a prop del 3%, però aquest divendres les vendes tornaran a ser protagonistes en la Borsa de Nova York. Octubre segueix fent honor a la seva fama històrica de ser el pitjor mes per a les borses. Fins al moment, l'S&P acumula una pèrdua del 9,4%, el Dow baixa un 7,2% i el Nasdaq cedeix ni més ni menys que un 12%.L'índex tecnològic (-3,2%) lidera les vendes, arrossegat pels decebedors resultats trimestrals publicats per Amazon i Alphabet, ahir a la nit després del tancament del mercat.

ep fuertes caidasbolsalas accionesdia

Goldman Sachs ven un 14,1% de DIA i rebaixa la seva presència per sota del 2%

El fons d'inversió nord-americà Goldman Sachs ha rebaixat de forma dràstica la seva presència en el capital de DIA, en desprendre de quasi tots els drets de vot que tenia a través d'instruments financers en la cadena de supermercats i en vendre més del 4,5% de les accions que controlava en la companyia. Els títols de DIA han pujat un 2,58% en borsa.

ep edificioservicios centralesaenala calle peoniasmadrid 20180924094302

JP Morgan retalla el preu d'Aena: sense "catalitzador positiu a la vista"

Aena (-0,57%) ha rebut aquest divendres la rebaixa de preu objectiu de JP Morgan. La companyia financera retalla la xifra des dels 165 euros per acció fins als 146 euros, és a dir, un 11,5% menys. Amb tot, segueixen veient un recorregut alcista del 4% per al títol (des dels seus nivells de 140,05 euros).