pantallas wegow movistar

Els clients de Movistar ja poden assistir a concerts carregant la seva entrada a la factura del seu telèfon mòbil després de l'acord que ha signat l'operadora amb WeGow, la plataforma referent per als amants de la música en viu.

  • 4,15€
  • 0,44%

El funcionament d'aquest nou mètode de compra és fàcil, còmode i segur. Després de triar a WeGow (www.wegow.com) el nombre d'entrades del concert o festival al qual es vol assistir, apareixeran els sistemes de cobrament disponibles. En seleccionar "Pagament amb mòbil", l'usuari simplement ha de confirmar el seu número de telèfon mòbil per realitzar la seva compra amb càrrec directe a la propera factura del telèfon mòbil.

Després de l'aliança de la companyia de telecomunicacions amb WeGow, plataforma de música en viu

Aquest servei estarà disponible per als clients de Movistar, que no tornaran a perdre cap concert gràcies a WeGow. La plataforma espanyola notifica als seus usuaris quan els seus artistes favorits tocaran a la seva ciutat i els ofereix una agenda musical personalitzada segons els seus gustos musicals. A més, la comunitat de WeGow convida a socialitzar-se amb altres usuaris a través dels xats. També és possible veure a quina concerts i festivals volen anar els seus amics i adquirir les seves entrades.

Tal com ha indicat Heliodora Martínez-Conde Abril, responsable de Carrier Billing de Telefónica: "amb aquest acord unim dos sectors en auge per oferir a l'usuari un servei de compra d'entrades còmode, fàcil i segur."

Segons José María Ozamiz, CEO i cofundador de Wegow: "Som pioners en oferir aquest servei i apostem per aquest nova capacitat de compra per seguir liderant la forma de consumir concerts i festivals a Espanya. Poder comptar amb Movistar com a primer partner és sinònim d'èxit i futura tendència al mercat."

Serà la plataforma tecnològica de Telecoming, referent a carrier billing, que processarà els cobraments d'entrades dels usuaris de WeGow i Movistar. La tecnològica espanyola desenvolupa aquest model de pagament en 8 països.

Noticias relacionadas

contador