ep promocionviviendasvpoquabitguadalajara
QUABIT/RAFAEL MARTIN SOLANO

Quabit assegura, en relació a la sentència del Tribunal Suprem sobre l'impost de les hipoteques, que la companyia "no ha adoptat cap decisió respecte a la possibilitat d'iniciar reclamacions" però que, si s'escau, "tindria una posició processal activa en eventuals reclamacions de les quantitats que ha satisfet en concepte de l'impost d'Actes Jurídics Documentats".

  • 0,40€
  • -1,48%

Així ho ha fet constar en un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). En ell, hi destaca que "no s'adverteix efecte material advers per al patrimoni de Quabit per aquest canvi jurisprudencial". "En res està afectant a l'activitat de la societat, ni des del punt de vista de la concessió a Quabit de préstecs promotors, ni en la signatura d'hipoteques dels nostres clients, en la majoria dels casos mitjançant subrogació en els préstecs promotors de cadascuna de les promocions residencials (quedant així exempts del pagament de l'impost d'Actes Jurídics Documentats)".

D'altra banda, respecte a les pressions baixistes generalitzades als mercats que estan afectant la borsa espanyola i, per extensió, la cotització de les companyies immobiliàries en general. Quabit "no veu justificada" la caiguda que han experimentat les seves accions durant les últimes setmanes, "atès que no es correspon amb el valor actual ni amb els fonamentals de la companyia".

Després de les sol·licituds d'informació rebudes de nombrosos inversors, Quabit ha decidit fer constar la seva opinió mitjançant un fet rellevant. "La companyia està treballant intensament i amb absoluta normalitat, compleix les fites operatius marcats al Pla Estratègic de Negoci 2017-2022. En aquesta línia continua treballant i res altera les previsions de lliuraments d'habitatges i resultats operatius establerts al pla de creixement i expansió", ha destacat.

Noticias relacionadas

contador