Notícies de polsos Àsia

ep la mayoria de los viajeros espanoles planifica sus viajes a destinos asiaticos con seis meses de

Signe mixt a Àsia: el Nikkei lidera les compres i el Hang Seng perd posicions

Les borses d'Àsia han tancat amb signe mixt aquest divendres. El Hang Seng de Hong Kong ha estat l'índex més baixista, amb caigudes del 2%, seguit pel Shanghai Composite xinès i el Kospi sud-coreà. Per part seva, el Nikkei japonès ha pujat un 0,5% després del festiu de dijous, i l'ASX australià ha registrat guanys més moderats.

ep bola asiatica

Les borses d'Àsia tanquen mixtes després de les actes de la Fed

Les borses de la regió Àsia-Pacífic han acabat aquest dimecres amb signe mixt, i ho han fet després que les actes de la Reserva Federal (Fed) no mostressin cap indici de retallades de tipus. De fet, el banc central nord-americà ha deixat clar que hi haurà tipus "restrictius" fins que la inflació no caigui més.

ep archivo   la capital de corea del sur seul de noche

Suaus compres a les borses d'Àsia, liderades pel Kospi de Corea del Sud

Suaus compres a les borses d'Àsia aquest dimarts, liderades pel Kospi de Corea del Sud, que ha repuntat un 0,7%, seguit de l'ASX australià. Per part seva, el Nikkei japonès ha baixat lleugerament un 0,1%, després de tocar màxims de 33 anys aquest dilluns, el Hang Seng de Hong Kong també ha baixat de manera moderada i el Shanghai Composite xinès ha tancat pla.