wall street portada bandera bolsamania

Res és infal·lible en els mercats, ni l'anàlisi tècnica ni el fonamental ni cap altre tipus d'eina. Dit això, el que tenim davant és una pauta d'implicacions baixistes.

Ja tenim el preu de l'índex més important del món per sota del suport dels 2.800 punts, que no és una altra cosa que la línia clavicular d'un potencial 'cap i espatlles'. Pauta d'implicacions baixistes, amb objectiu (mínim teòric) de caiguda en els aproximadament 2.650 punts. Ni que dir ha de no hi ha res infal·lible als mercats i que aquesta pugui fallar, sobretot perquè la figura és molt clara. I sol ocórrer que quan tothom la veu, acaba fallant.

En qualsevol cas, cal ser cauts ja que la perforació del suport esmentat (ara resistència) li ha portat a marcar un nou mínim decreixent. O cosa que és el mateix, des dels màxims anuals de fa gairebé un mes tenim màxims i mínims decreixents. I així no es puja. En el més curt termini tot fa pensar que estem davant d'un simple '*pull back' a la resistència dels 2.800 punts. I tret que tanquem clarament per damunt, el lògic seria apostar per una acceleració de les caigudes des de la línia clavicular de la formació.

spx300519
Gráfico diario del S&P 500 desde septiembre

Noticias relacionadas

contador