Notícies de empreses

ep archivo - proyecto solar de baywa para statkraft

Solaria i Soltec es disparen en borsa per l'interès comprador de la noruega Statkraft

Solaria (+5%) i Soltec (+7%) es disparen en borsa per l'interès comprador del grup noruec Statkraft, que ha presentat la seva estratègia per a Espanya fins al 2025, en què no descarta fer adquisicions per impulsar el seu creixement al sector de l'energia solar. També avancen amb força altres companyies cotitzades espanyoles com Ence Energia (+5%) i Grenergy Renovables (+4%).

ep archivo - economia- amp 2 repsol pierde 3289 millones en 2020 por el impacto historico del

Repsol compra Gana Energia després d'adquirir-ne la participació d'Angels, empresa de Juan Roig

Repsol ha adquirit la majoria de l'empresa comercialitzadora d'electricitat i gas Gana Energia després d'haver comprat la totalitat de les participacions d'Angels, la societat d'inversió de Juan Roig, president executiu i màxim accionista de Mercadona. Després de l'operació, els socis fundadors romanen en el capital de l'empresa d'una forma minoritària, segons ha informat la companyia petrolier a través d'un comunicat aquest dimarts.

ep el primer teniente de alcalde de barcelona jaume collboni este martes

Economía.- El ayuntamiento de Barcelona confía en el "éxito" del MWC a pesar de la ausencia de Ericsson

BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS) El primer teniente de alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha explicado este martes que el Gobierno municipal confía en el "éxito" del Mobile World Congress (MWC), a pesar de que el fabricante sueco de telecomunicaciones Ericsson ha anunciado que no participará en la edición de este 2021, que está previsto que se celebre entre el 28 de junio y el 1 de julio.