gamestop portada

GameStop ha tornat a fer el mateix. Els títols de la cadena de botigues pugen, però aquesta vegada no es tracta d'un short squeeze ni res per l'estil: ho fa per fonamentals. Els d'una companyia que segueix immersa en el seu procés de transformació, de canal físic a en línia que veu en l'arribada de Ryan Cohen "una nova esperança".

Ho diu Neil Wilson, analista de Markets. "Potser hi ha una base que justifica lel seu ral·li del 930% aquest any", reconeix a continuació.

"Estic segur que alguns pensen genuïnament que GameStop es convertirà en l'Amazon dels videojocs, però, probablement estiguin menys preocupats del que haurien del risc de l'execució", alerta Wilson al seu últim anàlisi.

"Les seves accions s'han disparat un 41% fins a gairebé els 195 dòlars aquest dilluns, com a mostra que l'empresa ha fet un gran pas endavant en la seva revolució digital", segueix. Des de Bloomberg recorden que aquesta és la quarta sessió consecutiva de pujades, i que vam estar davant del major avanç del títol durant les últimes cinc setmanes.

Noticias relacionadas

contador