ep archivo - nave de pruebas de caf beasain
CAF - Archivo

Els experts de Bankinter eleven aquest dimarts el seu preu objectiu sobre CAF des dels 37,2 euros fins als 41 euros. Aquest nou preu suposa atorgar a fabricant de trens i material ferroviari un potencial de pujada de l'entorn del 13% des dels nivells actuals de cotització. El banc reitera a més el seu consell de comprar.

CAF

  • 31,75€
  • -0,78%

"Reiterem la nostra recomanació de comprar, amb un nou preu objectiu de 41 euros. Dos aspectes destaquen en l'evolució de 2020: la reducció del palanquejament, que disminueix en 1,5 vegades deute financer net/EBITDA des d'1,8 vegades el 2019; i Solaris, la divisió d'autobusos, que s'ha convertit en el primer subministrador d'autobusos elèctrics a Europa", expliquen des de l'entitat.

Les vendes (+12%) de CAF creixen en volums i milloren el seu mix de negoci, mentre que en marges es registra una millora del 6,1% al 9,3% el 2020.

Bankinter explica que l'activitat ferroviària segueix parcialment afectada en dos aspectes. D'una banda, el retard en els processos de licitació (baixa contractació el 2020) i, de l'altra, en Serveis de Manteniment. Encara no s'ha produït la volta al 100% de circulació de les flotes, que haurien d'anar progressivament recuperant la normalitat el 2021.

"El transport sostenible hauria de ser un dels àmbits d'actuació dels programes de recuperació. La contractació i la reactivació de l'activitat de Serveis -seguirà afectada parcialment el 2021- haurien d'anar recuperant la normalitat al llarg de l'exercici, especialment en les seves flotes (majoria urbana i interurbana)", detallen aquests experts.

Per això, Bankinter ha revisat lleugerament a la baixa l'EBITDA estimat per 2021 per CAF (-7,5%) i a l'alça els de 2022 (+4,9%) i 2023 (+13%).

Noticias relacionadas

contador