ep archivo - terminal t5 del aeropuerto de londres heathrow ferrovial
BAA LIMITED - Archivo

Goldman Sachs aposta fort per Ferrovial: "S'ha quedat endarrerida i és una oportunitat per a la reobertura de l'economia", afirmen els experts del banc nord-americà, que reiteren el seu consell de compra sobre el valor, amb una valoració de 28 euros per títol.

  • 28,92€
  • 0,28%

Goldman recorda que Ferrovial obtindrà el 80% del seu flux de caixa lliure (FCF) esperat entre 2021 i 2025 de les autopistes que opera al Canadà i als Estats Units i que les seves dades suggereixen que "el trànsit es recuperarà un cop siguin aixecades les restriccions".

En la seva opinió, la companyia recuperarà el flux de caixa perdut el 2020 i 2021 a mitjà i llarg termini, a causa de la durada de les seves concessions, ja que el trànsit "es recuperarà des de nivells deprimits i les autopistes segueixen cotitzant molt per sobre de la inflació (mentre que les taxes reals segueixen sent negatives)".

Per Goldman, els inversors dubten sobre el futur de l'autopista canadenca 407R, a causa de la possibilitat que es construeixi una via alternativa a Toronto que afecti negativament el trànsit i del menor ús que s'espera a futur per l'adopció de teletreball. "Pensem que aquests factors no afectaran el perfil de creixement que tenia aquest actiu abans de la pandèmia".

Aquests experts consideren que Ferrovial és una bona opció, perquè anticipen "una seqüència convincent de catalitzadors potencials. La primera és la reobertura i la recuperació del trànsit a Dallas i Toronto, seguida de la finalització de la venda de la divisió de Serveis, la possibilitat de una revisió a l'alça a la base reguladora dels actius (RAB) de Heathrow, així com la possibilitat d'una finalització anticipada de les noves autopistes a Virginia i Texas".

Noticias relacionadas

contador