ep un hombre sale de un supermercado supercor en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Els 177 establiments de Supercor i Supercor Express que hi ha a Espanya han ampliat el seu servei comercial i començaran a vendre articles d'electrònica i electrodomèstics d'El Corte Inglés.

En aquest cas, els clients únicament hauran de realitzar els seus encàrrecs a través del personal en línia de caixa i podran recollir les seves comandes al mateix centre si es tracta de petits formats, o sol·licitar que l'hi enviïn a l'adreça desitjada en el cas de ser productes voluminosos.

Els clients podran triar entre tota l'oferta web del El Corte Inglés i comptaran amb els mateixos serveis de finançament i garanties. Amb aquesta iniciativa la companyia pretén facilitar la compra d'aquest tipus de productes a un major nombre de persones sense necessitat de sortir del barri.

Amb la incorporació d'aquestes noves categories, Supercor amplia el rang de productes que es poden encarregar des del supermercat i que han tingut una gran acollida des de la seva posada en marxa.

Està l'exemple de les joguines, que des de aquest Nadal s'han pogut reservar a Supercor i Supercor Express, i que, depenent de la mida, es podien recollir a la botiga o directament enviar-los a domicili. El mateix ha passat amb els llibres, música i DVD, ja que es poden encarregar i recollir al mateix supermercat.

Noticias relacionadas

contador