Notícies de polsos

ep economiabolsa- ibex conquista maximosanolos 9500 puntos un nivel

Els bancs impulsen un IBEX (0,4%), que ha reaccionat des dels 9.360 punts

L'IBEX (+0,41%) ha tancat la jornada amb avenços i ha reaccionat des del suport dels 9.360 punts. També les places d'Europa -excepte Londres- han acabat la sessió a l'alça després que la Unió Europea (UE) hagi ofert a Theresa May una pròrroga fins al 31 d'octubre per al Brexit. És més del que ella volia, però el Regne Unit segueix tenint la possibilitat d'anar-se'n abans si així ho decideix. Dins del selectiu espanyol el millor comportament ha estat per als bancs, en concret per a Sabadell (+3,5%) que al costat d'IAG, ha celebrat amb alces del 5,8% aquesta 'cop de peu cap endavant' del Brexit. Davant d'aquesta, totes les energètiques han cotitzat en vermell pressionant el selectiu.

ep willie walsh

IAG i Sabadell reben amb alces la nova pròrroga del Brexit

IAG i Sabadell, dues de les companyies del mercat espanyol més exposades al Regne Unit i que més penalitzades es veurien per un Brexit sense acord, celebren aquest dijous amb pujades en borsa la pròrroga, fins al 31 d'octubre, que la Unió Europea (UE) ha ofert a Theresa May. May buscava una extensió menor i tractarà d'aprovar l'acord el maig ja que el seu objectiu, entre altres coses, és no participar en les eleccions europees que se celebren entre el 23 i el 26 de maig.

mediaset portada

Mediaset España puja: HSBC canvia d'opinió i ara sí li veu potencial

Mediaset España ha pujat un 2,29% en l'IBEX. La companyia celebra al parquet el canvi de preu objectiu de HSBC sobre el títol, dels 6 euros als 6,8 euros per acció. Això implica que, des dels nivells de 6,1 euros en què va tancar el títol aquest dimecres, dona a Mediaset un potencial alcista del 10,2%.

L'IBEX 35 tanca amb pujades del 0,41% fins als 9.445,4 punts

IBEX-35: els valors que més pugen són IAG (+5,86%) i Meliá Hotels (+3,71%)

IBEX 35: els valors que més cauen són Siemens Gamesa (-2,56%) i Enagás (-1,32%)