Notícies de polsos

cb china acciones

Oxford Economics continua alertant sobre la Xina: "Els riscos poden augmentar"

Els experts d'Oxford Economics reconeixien recentment que veuen "brots verds" a la Xina però precisaven que aquests són "insuficients". Aquests analistes continuen preocupats per la regió i així ho demostren en el seu últim informe sobre aquesta en el qual reconeixen que, malgrat que el deute del gegant asiàtic s'ha estabilitzat, "els riscos persisteixen i poden augmentar".

ep economiabolsa- ibex 35 sube82 enprimer trimestre2019afianz

Tercera sessió consecutiva en vermell per a l'IBEX (-0,32%), que s'acosta als 9.360 punts

L'IBEX començava la sessió amb pujades de fins a l'1%, però s'ha capgirat després de conèixer les rebaixes de la previsió de creixement per a 2019 per part del Fons Monetari Internacional (FMI). Al final, el selectiu espanyol ha tancat amb un retrocés del 0,32% i encadena tres sessions consecutives en vermell que el porten a acostar-se al suport dels 9.360 punts (9.407). Els experts de Bolsamanía indiquen el risc que l'índex corregeixi a curt fins el buit alcista deixat el dimecres passat, als 9.360 punts.

ep dia creacirculoexcelenciafranquiciasrevitalizarmodelos

Scotiabank aflora lü,7% de DIA a l'espera de l'opinió del Consell sobre l'OPA

The Bank of Nova Scotia, més conegut com Scotiabank i un dels cinc grans bancs de Canadà, ha aflorat l'1,77% del capital social de DIA a l'espera de conèixer-se l'opinió del consell d'administració sobre l'oferta pública d'adquisició (OPA) de LetterOne, societat controlada per l'inversor rus Mikhaïl Fridman.

Neinor Homes tanca amb fortes caigudes, del 16,73% fins als 8,985 euros

L'IBEX 35 tanca amb caigudes del 0,32% fins als 9.407,8 punts

IBEX-35: els títols que més pugen són Cellnex (+2,86%) i Siemens Gamesa (+1,98%)

IBEX-35: els valors que més cauen són Ence (-2,29%) i IAG (-1,65%)