tecnicas reunidas bolsa portada
9,51€
  • -0,04€
  • -0,37%

Técnicas Reunidas té davant seu un any molt important. Així opina Barclays, que assenyala els seus "desafiants projectes i la propera finalització dels 4.000 milions de dòlars en comandes rebudes durant el segon semestre de 2018" com algunes de les raons per mirar amb atenció el 2019 d'aquest títol.

Barclays reitera així el seu consell de neutral i un preu objectiu de 34 euros per acció, és a dir, li atorga un potencial alcista de més del 22% des del preu de tancament del títol (26,38).

Aquest any, Barclays recorda que Técnicas Reunidas ha pujat un 25% respecte al seu sector. Un repunt que va ser encara més gran gràcies al contracte valorat en 1.500 milions de dòlars que li va adjudicar Exxon Mobil. Aquest contracte EPC, continuació dels treballs de Técnicas Reunidas com a contractista de FEED, és part d'una inversió multibillonaria d'ExxonMobil a Singapur.

L'abast de Técnicas Reunidas inclou unitats de conversió de hidrotractament, recuperació de sofre, sistema d'oli tèrmic i instal·lacions i serveis auxiliars associats. Aquesta adjudicació marca la segona adjudicació individual d'ExxonMobil a Técnicas Reunidas i enforteix la presència de Técnicas Reunidas en el sud-est asiàtic.

El potencial de Técnicas Reunidas ja va ser objecte d'anàlisi d'un informe de JP Morgan a finals de març. El banc d'inversió nord-americà va destacar també aleshores que "el potencial alcista per a les comandes de 2019, començant per l'Aràbia Saudita, estableix la base per al creixement".

De cara a 2019 en el seu conjunt, el banc nord-americà afirmava que Técnicas Reunidas l'afronta amb un projecte "molt saludable", més encara tenint en compte que la companyia té uns 2.000 milions d'euros en comandes per a aquest any, de manera que JP Morgan va decidir augmentar les seves previsions i espera que el grup tanqui l'any amb 5.000 milions en comandes.

Noticias relacionadas

contador