ep aerogenerador 4xsiemens gamesa
SIEMENS GAMESA
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Siemens Gamesa ha arribat a un acord amb Glennmont Partners per a la renovació del contracte de serveis d'operació i manteniment de la seva flota de Siemens Gamesa, formada per 236 aerogeneradors -189 unitats G52-850 kW, 9 turbines G80-2.0 MW, 33 G87-2.0 MW i 5 unitats G90-2.0 MW- amb una capacitat total de 254,7 MW. Aquests aerogeneradors estan situats en diversos parcs eòlics al sud d'Itàlia.

La renovació d'aquest contracte suposa nous serveis i diferents millores que redueixen el cost de l'energia i aconsegueixen un major control dels costos d'operació i manteniment. L'acord inclou també un paquet complet de serveis d'operació i manteniment de les turbines durant deu anys.

Siemens Gamesa disposa d'una capacitat total instal·lada a Itàlia de 2.219 MW i realitza serveis d'operació i manteniment en 64 parcs eòlics, amb una capacitat de 1.667 MW, és a dir, el 75% de la capacitat instal·lada al país. L'àrea de Serveis de Siemens Gamesa s'ocupa del manteniment d'uns 57 GW (en terra ferma i en mar obert) en 62 països.

"Estem molt satisfets d'haver aconseguit un acord tan important per a nosaltres, no només pel seu abast, sinó també perquè demostra que els nostres clients confien en Siemens Gamesa i en l'experiència que tenim en el manteniment de la seva flota. A més, aquest acord incrementa la nostra presència en un mercat tan important i competitiu com és Itàlia", ha assegurat John Paul Larrañeta, CEO de Serveis per al Sud d'Europa i Àfrica de Siemens Gamesa.

Noticias relacionadas

contador