Notícies de polsos

wall street portada bandera bolsamania

Sòlids guanys a Wall Street després dels resultats de JP Morgan i Wells Fargo

Wall Street obre aquest divendres amb sòlids guanys d'entre el 0,5% i el 0,8% en les seves tres principals índexs. I ho fa amb la mirada posada en els seus bancs, concretament, en JP Morgan i Wells Fargo, que han inaugurat avui la temporada de resultats trimestrals. En el cas del primer, puja un 4% després de convèncer amb els seus comptes i batre les expectatives en obtenir un benefici de 9.180 milions de dòlars durant el primer trimestre.

jp morgan

JP Morgan puja un 4% després d'anunciar un benefici rècord fins al març

JP Morgan ha presentat aquest divendres els seus resultats del primer trimestre. El banc nord-americà va obtenir un benefici de 9.180 milions dòlars entre gener i març, o 2,65 dòlars per acció, xifra que representa un 5,3% més que els guanys del mateix període de l'any anterior, quan va aconseguir 8.710 milions de dòlars, o 2,37 dòlars per acció. Les seves accions pugen més d'un 4% en Wall Street després d'aquests resultats.

ep consejero delegadoendesa jose bogas ypresidente borja prado

Bogas (Endesa): "La tarifa elèctrica espanyola és de les més elevades d'Europa"

L'actual configuració de les tarifes elèctriques a Espanya són un "obstacle molt important" per a l'electrificació de la demanda final d'energia. Així ho considera José Bogas, conseller delegat d'Endesa, que critica que la tarifa elèctrica a Espanya està entre "les més elevades d'Europa" pel fet que la meitat de l'import que paga el consumidor es deu "a sobrecostos de política energètica i impostos que res tenen a veure amb l'estricte cost del subministrament elèctric".

L'IBEX 35 tanca amb pujades del 0,24% fins als 9.468,5 punts

IBEX: les majors caigudes són per a Acciona (-2,18%) i Siemens Gamesa (-1,86%)

IBEX: les majors pujades són per a BBVA (+2,64%) i Sabadell (+2,57%)

L'índex de bancs europeu (SX7E) puja un 3,4%

Mercat Continu: els valores que més cauen són OHL (-7,62%) i Abengoa 'B' (-4,76%)

OHL: -6,03% fins als 0,99 euros