sacyr brasil
Sacyr
3,27€
  • -0,06€
  • -1,86%

Sacyr Enginyeria i Infraestructures s'ha adjudicat la construcció d'una estació de metro al Brasil per un import de 14,5 milions d'euros i un termini d'execució de 24 mesos, segons ha comunicat la companyia aquest dijous.

En concret, es tracta de la construcció de la nova estació Jardín Colonial de la línia 15-Plata del Metro de São Paulo. Disposarà de nou escales mecàniques i quatre ascensors, tindrà una superfície construïda de 5.974 m2 distribuïda en sis plantes amb àrees d'accessos i edificis tècnics i permetrà completar la línia amb capacitat per transportar 400.000 persones al dia.

El projecte, adjudicat pel Metro de São Paulo, inclou els treballs de l'obra civil de l'estació i edificacions de suport, comunicació visual, paisatgisme, il·luminació, 2 quilòmetres de ciclovia i la urbanització i adequació del sistema viari en el tram comprès entre les estacions São Mateus i Jardín Colonial.

La companyia explica que, a través de la seva filial Sacyr Somague, compta amb una llarga experiència al mercat brasiler, en què també ha desenvolupat altres projectes de metro a la ciutat de São Paulo i on està realitzant la línia Est del Metro de Fortalesa. A més, compta amb experiència en edificació residencial i obres viàries i hidràuliques, entre d'altres projectes.

Noticias relacionadas

contador