mediaset portada
2,89€
  • -0,13€
  • -4,24%

Mediaset España ha pujat un 2,29% en l'IBEX. La companyia celebra al parquet el canvi de preu objectiu de HSBC sobre el títol, dels 6 euros als 6,8 euros per acció. Això implica que, des dels nivells de 6,1 euros en què va tancar el títol aquest dimecres, dona a Mediaset un potencial alcista del 10,2%.

Mediaset va ser notícia aquest mateix dimecres en conèixer que gestionarà juntament amb Telefónica els drets de Reial Madrid TV per a les pròximes temporades. I és que, fins ara, Mediapro era l'encarregada de fer-ho.

"Hem guanyat el concurs que el Reial Madrid havia convocat per a ser proveïdors, juntament amb Telefónica, per subministrar, per tres anys, Reial Madrid TV que s'emet en obert", va anunciar el conseller delegat de Mediaset Espanya, Paolo Vasile, durant la seva intervenció a la Junta General d'Accionistes del grup de comunicació celebrada aquest dimecres.

Fins ara era el grup Mediapro de Jaume Roures l'encarregat de la gestió de la cadena de televisió del Reial Madrid, que emetia en obert i en Alta Definició (HD).

El Consell de Ministres va aprovar el 2015 l'adjudicació de tres nous canals de TDT en alta definició (HD) a Atresmedia, Mediaset i Reial Madrid TV i altres tres en qualitat estàndard (SD) al Grup Sequoia, 13tv i Ràdio Blanca (Kiss FM).

Una adquisició de drets que té lloc mentre Mediaset busca aliats per llançar una plataforma de pagament amb la qual poder plantar cara a un sector liderat per Netflix. La seva idea és crear un conglomerat europeu per defensar-se del gegant de la reproducció en continu (streaming), que és 44 vegades més gran que Mediaset en borsa.

Noticias relacionadas

contador