cbgoldman5 short
20,68$
  • 0,28$
  • 1,37%

Goldman Sachs ha anunciat aquest dilluns que els seus guanys durant el primer trimestre de l'any van registrar una caiguda del 20% a causa que les accions i les operacions amb bons van caure a causa de la volatilitat del mercat. El banc va guanyar 2.180 milions de dòlars, enfront dels 2.740 milions del mateix període de l'any anterior. Després de conèixer aquests comptes, les accions de l'entitat cedeixen un 3% a Wall Street.

En concret, Goldman Sachs ha anunciat un benefici per acció de 5,71 dòlars, en comparació amb els 6,95 dòlars registrats durant els tres primers mesos del passat exercici. Malgrat aquest descens, la dada és millor del que esperava el consens de mercat, que estimava que se situés als 4,89 dòlars per acció.

Quant als ingressos totals, aquests van disminuir fins als 8.810 milions de dòlars, enfront dels 10.080 milions, per sota del consens de 8.930 milions de dòlars.

"Estem satisfets amb el nostre acompliment durant el primer trimestre. Els nostres negocis principals van generar resultats sòlids impulsats per les nostres sòlides posicions de franquícia. Estem enfocats a noves oportunitats per créixer i diversificar la nostra combinació de negocis i atendre a una gamma més àmplia de clients en tot el món. Amb la millora de l'impuls a les nostres empreses, estem segurs que Goldman Sachs generarà rendiments atractius per als nostres accionistes", ha dit el conseller delegat del banc, David Solomon, en un comunicat.

En desglossar els ingressos, els corresponents a divises i matèries primeres van caure un 11% respecte a l'any anterior, fins als 1.840 milions, mentre que els ingressos per operacions amb accions van caure un 24%, fins als 1.770 milions principalment a causa dels ingressos nets "significativament més baixos" en l'execució de clients d'accions, especialment en derivats.

"Durant el trimestre, les accions van operar en un entorn caracteritzat per millors condicions de mercat, però, l'activitat dels clients i els nivells de volatilitat van ser menors en comparació amb el quart trimestre de 2018", asseguren des de Goldman Sachs.

contador