Notícies de polsos usa

chinausa680

Els EUA publica una nova llista d'aranzels a la Xina per 16.000 milions

Els EUA començarà a recaptar aranzels sobre béns xinesos amb un valor de 16.000 milions de dòlars (al voltant de 13,7 milions d'euros) el 23 d'agost, segons ha informat aquest dimarts l'Oficina de Representació Comercial. S'ha publicat ja la llista final de tarifes que gravaran a 279 línies de productes importats des del gegant asiàtic.

alcoa portada

Alcoa demana una exempció als aranzels sobre l'alumini

Alcoa, el major productor nord-americà d'alumini, ha sol·licitat al Departament de Comerç dels Estats Units una sèrie d'exempcions a les seves importacions d'alumini des de Canadà, que han de suportar un aranzel addicional del 10% des del passat mes de juny, en al·legar que els productors dels EUA no compleixen amb les especificacions tècniques i els nivells de producció requerits per la multinacional.

New York Stock Exchange, NYSE, markets, Wall Street, US, America. Photo: George Rex

Wall Street continua pujant i l'S&P 500 s'acosta als seus màxims històrics

Wall Street registra guanys moderats que permeten a l'S&P 500 (2.857 punts) acostar al seu màxim històric de 2.872,87 punts, marcat el passat 26 de gener. La jornada arriba marcada per cert alleugeriment en les tensions comercials entre la Xina i els Estats Units, mentre els inversors esperen els resultats de Walt Disney i Snap, que es publicaran després del tancament de mercat.