ep vivienda pisos
AYUNTAMIENTO DE MADRID

Aquest dimarts 7 d'agost, l'Institut Nacional d'Estadística publica les dades de juny de transmissions de drets de la propietat, en la qual les xifres més destacades són les compravendes d'habitatges.

Més enllà d'Espanya, al Regne Unit es coneixerà l'índex vendes al detall del British Retail Consortium i l'índex Halifax de preus d'habitatge. A Alemanya es publicarà la producció industrial, la balança comercial i la balança per compte corrent de juny. Aquestes dues últimes referències també es coneixeran a França.

Al seu torn, als Estats Units es coneixerà l'índex llibre roig de vendes al detall, juntament amb l'enquesta JOLTs d'ofertes d'ocupació i les reserves setmanals de cru.

Pel que fa a resultats empresarials, aquest dimarts serà el torn de Walt Disney, Domino's Pizza, IHG i Snap als Estats Units. A Alemanya publicarà els seus resultats Commerzbank i a Itàlia, Unicredit.

ECONOMIA

Espanya: estadística de transaccions de drets de la propietat (09:00h).

Regne Unit: índex de vendes al detall del British Retail Consortium (BRC), índex Halifax de preus d'habitatge de juliol (09:30h).

Austràlia: decisió de tipus d'interès d'agost (06:30h).

Alemanya: producció industrial d'Alemanya de juny (08:00h) i balança comercial i compte corrent de juny (08:00h).

França: balança comercial i balança per compte corrent (08:45h).

Japó: despesa de les llars de juny (01:30h).

EUA: índex llibre roig d'vendes al detall, enquesta JOLTs d'ofertes d'ocupació de juny (16:00h) i reserves setmanals de cru.

EMPRESES

EUA: resultats de Walt Disney, Domino's Pizza, IHG, Snap.

Alemanya: resultats de Commerzbank.

Itàlia: resultats d'Unicredit.

Noticias relacionadas

contador