screenshot 12 01 2017 13 05 37

El president de la Reserva Federal (Fed) de St. Louis, James Bullard, s'ha mostrat crític amb l'actitud d'aquells països que acusen els Estats Units de ser proteccionista quan ells mateixos tenen aranzels i no semblen que tinguin cap intenció d'eliminar-los.

En declaracions a l'espai 'Squawk Box Europe' de CNBC, Bullard ha dit que els països que defensen el lliure comerç en resposta a les amenaces de la guerra comercial dels Estats Units haurien de començar reduint tots els seus aranzels a zero. Però no ho faran, afegeix el president de la Fed de St. Louis.

"La posició aquí és que els altres països són tots partidaris de lliure comerç i els Estats Units, no. Si això és realment el que estem dient, llavors eliminem tots els aranzels i totes les barreres no aranzelàries. Tot a zero. Aquest seria un bon resultat per a tothom", ha dit Bullar a la cadena CNBC.

"Per què no passarà això? Perquè estan protegint els seus indústries, per això no passarà. Així que són proteccionistes", ha afegit contundent.

Noticias relacionadas

contador