Notícies de polsos usa

nouvelles-sanctions-us-contre-l-iran-trump-avertit-ses-allies

Pèrdues moderades a Wall Street davant la inestabilitat de les places europees

Wall Street registra pèrdues moderades per tancar la setmana i mentre el mercat reacciona a la inestabilitat política, amb Itàlia fent patir les places europees (i, per contagi, la resta), especialment al sector financer. Sense comptar aquesta última sessió de setembre, el Dow Jones avança un 1,8% en saldo mensual, l'S&P 500 puja un 0,4% i el Nasdaq es revalora un 0,8%. Els tres índexs es troben a poc més de l'1% dels seus màxims històrics.

musk porro

La SEC acusa Musk de fer un gest de complicitat al cànnabis a la sortida de Tesla

Elon Musk segueix en la seva particular descens als inferns. L'excèntric conseller delegat de Tesla torna a ser notícia després que la SEC (Securities and Exchange Comission), l'equivalent a la CNMV (Comissió Nacional del Mercat de Valors) a Espanya, el denunciés per frau acusant-lo de fer l'ullet al consum de cànnabis quan va fixar el preu de l'exclusió de borsa de la seva companyia: 420 dòlars.

dolar divisa eeuu portada

El PIB dels EUA creix a un ritme anual del 4,2% durant el segon trimestre

El Producte Interior Brut (PIB) dels Estats Units va créixer a un ritme anual del 4,2% durant el segon trimestre de l'any, en línia amb les estimacions dels experts, segons la tercera revisió realitzada per l'Oficina d'Anàlisi Econòmica. Aquesta xifra suposa el creixement més gran des del tercer trimestre de 2014.