Notícies de polsos usa

broker210

Guanys a Wall Street per acabar un primer semestre mixt

Wall Street registra suaus guanys als seus tres principals índexs borsaris durant l'última jornada del primer semestre. Durant els sis primers mesos de l'exercici, a falta d'aquesta sessió, el Dow Jones acumula una caiguda del 2%, l'S&P 500 es revalora un 1,6% i el Nasdaq avança un 10%.

wall street

Signe mixt a Wall Street: el Nasdaq intenta rebotar

Signe mixt a Wall Street després d'una obertura lleugerament baixista i després de la publicació de diverses dades econòmiques com el PIB del primer trimestre. A més els inversors segueixen pendents de les tensions comercials entre els EUA i la resta del món. Des del començament de la setmana, sense comptar la sessió d'aquest dijous, el Dow Jones cau un 1,9%, l'S&P 500, un 2% i el Nasdaq, un 3,2%.

cbtrump putin

Putin i Trump es reuniran el 16 de juliol a Hèlsinki

El president dels Estats Units, Donald Trump, i el seu homòleg de Rússia, Vladímir Putin, es reuniran el proper 16 de juliol a Hèlsinki (Finlàndia), segons ha anunciat aquest dijous el Kremlin i recull EFE. Es tracta de la primera cimera bilateral entre els dos mandataris, que se celebrarà en un ambient de fortes tensions entre les dues potències.