parojuvenil

Aquest dijous 2 d'agost, el Ministeri d'Ocupació publicarà les últimes dades d'atur registrades i afiliació a la Seguretat Social, corresponents al mes de juliol. A més, hi haurà subhasta del Tresor, d'obligacions a 10 anys i de bons a 3 i 5 anys.

Més enllà del nostre país, l'atenció se centrarà en el Regne Unit, on se celebrarà la reunió de tipus d'interès del Banc d'Anglaterra i farà declaracions el governador de l'organisme, Mark Carney.

Al seu torn, a Suïssa es coneixeran les vendes al detall i l'índex PMI manufacturer. Finalment, als Estats Units es publicaran les noves peticions de subsidis d'atur i les comandes de fàbrica.

Pel que fa a resultats empresarials, serà el torn d’Alantra Partners i GAM a Espanya, mentre que als Estats Units els publicaran companyies com GoPro o Atlantica Yield. A França, també rendiran comptes al mercat AXA, Amundi i Société Générale, igual que Barclays i Rolls Royce al Regne Unit.

ECONOMIA

Espanya: xifres d'atur registrat i afiliació a la Seguretat Social de juliol (09:00h), subhasta d'obligacions espanyoles a 10 anys i de bons a 3 i 5 anys.

Japó: subhasta de deute a 10 anys (5:35h).

Suïssa: vendes al detall de juny (09:15h) i PMI manufacturer de juliol (09:30h).

Regne Unit: PMI del sector de la construcció de juliol (10:30h), reunió de tipus d'interès del Banc d'Anglaterra (13:00h) i declaracions del governador, Mark Carney (13: 30h).

EUA: noves peticions de subsidi per atur (14:30h) i comandes de fàbrica de juny (16:00h).

EMPRESES

Espanya: resultats d'Alantra Partners, GAM.

EUA: resultats de Atlantica Yield, Bombardier, GoPro, Motorola, Nikon.

França: resultats d'AXA, Amundi, Natixis, Société Générale.

Regne Unit: resultats de Barclays, Rolls Royce.

Noticias relacionadas

contador