Notícies de polsos europa

Sacyr, junta de accionistas

Les constructores es resisteixen a asseure un 30% de dones als seus consells

Només 19 dones tenen veu i vot als consells d'administració de les principals constructores espanyoles (ACS, Ferrovial, Acciona, OHL, FCC, Sacyr i San José), mentre que els homes ocupen 67 seients. La representació femenina a penes supera el 22%, incomplint la recomanació del Codi de Bon Govern impulsat per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que insta a totes les cotitzades a comptar amb, almenys, un 30% de dones conselleres al 2020.

la-commission-presidee-par-von-der-leyen-a-ete-approuvee-le-27-novembre-2019

Primer assalt entre el front franco-alemany i els 'frugals' pel fons de recuperació

La Unió Europea (UE) assisteix aquest dimecres al primer enfrontament formal entre els dos fronts creats al si dels Vint-i-set sobre la quantitat, disseny i terminis del Fons de Recuperació després de la pandèmia. El bloc franco-alemany defensarà la seva proposta d'un paquet de 500.000 milions d'euros en transferències per als estats membres, contra el grup dels anomenats 'frugals' -Holanda, Àustria, Suècia i Dinamarca-, partidaris de préstecs i ferms opositors al fet que comporti una mutualització del deute o un augment de les contribucions dels països a les arques europees.

ep el vicepresidente del bce luis de guindos 20200526174602

El BCE tem una reedició de la crisi de deute sobirà per la pandèmia

L'impacte de la pandèmia de Covid-19 ha amplificat en gran manera febleses que ja eren presents al sector financer, així com en algunes empreses i emissors sobirans altament endeutats, segons ha assenyalat el Banc Central Europeu (BCE), que adverteix que l'increment del deute públic arran de la resposta a la crisi pot reactivar les pressions sobre el deute sobirà dels emissors més vulnerables.

ep apuestas juego premios

La CNMC demana a Consum revisar les hores de publicitat d'apostes en esdeveniments esportius

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha publicat l'informe sobre el projecte de Reial decret sobre comunicacions comercials de les activitats de joc a petició del Ministeri de Consum, en el qual recomana "revisar" la possibilitat d'emissió de publicitat d'apostes i joc 'online' durant esdeveniments o esdeveniments esportius en directe a partir de les 20.00 i fins a les 5.00 de la matinada.