Notícies de empreses

ep la presidenta de redeia beatriz corredor

Barclays avisa de l'alt risc de retallada de dividend a Redeia

Barclays ha actualitzat les seves previsions de BPA (benefici per acció) de Redeia per incloure una partida reguladora única negativa el 2022 i ha actualitzat les seves estimacions del 2023 per a cost de deute i ingressos regulats. Tot i això, la companyia reitera aquest dijous la seva qualificació d'infraponderar, amb un preu objectiu de 15,60 euros. Redeia cotitza actualment als 16,5 euros.

ep archivo   logo de banco santander 20230118103502

Santander i Holaluz s'alien per liderar la instal·lació de plaques solars a Espanya

Banco Santander i Holaluz han anunciat una aliança estratègica per impulsar la transició energètica a Espanya. La col·laboració, que s'activa aquest dijous a les gairebé 2.000 sucursals que el banc té a Espanya, així com a través dels més de 1.000 agents i els canals digitals de l'entitat, ofereix als clients de Santander la possibilitat de generar la seva pròpia energia verda a través de la instal·lació de panells fotovoltaics d'Holaluz. "Això permetrà reduir a zero la factura de la llum i disminuir les emissions de CO2 a l'atmosfera", ha comunicat l'entitat financera.

ep cesar gonzalez bueno consejero delegado del banco sabadell durante su intervencion en el curso de

González-Bueno (Sabadell): "Tenim la porta tancada a la venda de TSB"

"Tenim la porta tancada a TSB. De tant en tant sorgeix algun globus sonda, però no tenim intenció de vendre i no mantenim cap conversa per fer-ho". Són les declaracions de César González-Bueno, conseller delegat de Banc Sabadell, que ha tancat la porta a vendre'n qualsevol divisió.