indra defensa

El Ministeri de Defensa ha adjudicat a Indra el projecte de modernització i actualització dels centres de comandament, vigilància, identificació i control (ARS), fonamentals per fer front a possibles amenaces a l'espai aeri espanyol, segons ha informat aquest dijous la companyia mitjançant un comunicat.

  • 18,20€
  • 0,55%

Indra dotarà els centres ARS de Torrejón de Ardoz, a Madrid (GRUCEMAC); de Saragossa (GRUNOMAC); i de Gando, a Gran Canària (GRUALERCON), així com l'Escola de Comandament i Control (EMACOT), amb el sistema de comandament i control aeri d'última generació AirDef, que contribuirà a la missió permanent de vigilància i control de l'espai aeri de sobirania nacional de l'Exèrcit de l'Aire i de l'Espai.

Amb aquest projecte, el Ministeri de Defensa torna a confiar en les solucions de desenvolupament propi d'Indra, com ja va fer a finals de la dècada dels 90 amb el sistema IARS, que actualment està en servei en aquests centres.

Gràcies a la modernització dels centres ARS amb el nou sistema AirDef, que incorpora per primera vegada la defensa antimíssil, i als nous radars Lanza 3D més avançats que Indra seguirà desplegant al nostre país, Espanya es reforçarà com un dels països amb una defensa aèria i antimíssil més completa i integrada del món i com a referent en aquest àmbit a escala global, ha subratllat Indra.

“Per nosaltres és un orgull poder continuar contribuint amb la nostra tecnologia a reforçar la seguretat del nostre país i a situar-lo a l'avantguarda mundial. La col·laboració d'Indra amb el Ministeri de Defensa i l'Exèrcit de l'Aire i de l'Espai des de fa dècades és una història d'èxits compartits que han superat les nostres fronteres, com estem segurs que passarà amb AirDef, un sistema amb tecnologia 100% espanyola amb un gran potencial d'exportació, com ja hem contrastat”, subratlla Ignacio Mataix, conseller delegat d'Indra.

Noticias relacionadas

contador