ep archivo   ceo de applus joan amigo
Europa Press - Archivo

Applus+ ha anunciat aquest dijous l'acord de venda del 100% d'Applus+ Technologies, les operacions d'inspecció de vehicles als Estats Units, a Opus Inspection. El tancament de l'operació està subjecte a les condicions habituals en aquest tipus de transaccions. La companyia no ha revelat limport de la transacció.

  • 11,46€
  • -0,52%

Aquesta venda s'alinea amb l'estratègia de rotació d'actius anunciada al Pla Estratègic d'Applus+ per centrar-se a millorar la qualitat i el mix de serveis, ha subratllat l'empresa en un comunicat.

“Vull agrair tots els treballadors d'Applus+ Technologies per la seva dedicació i lleialtat durant tots aquests anys. Estic segur que ells, juntament amb els nous propietaris, continuaran exercint amb èxit aquest important servei als EUA durant molts anys”, ha declarat Aitor Retes, EVP d'Applus+ Automotive.

Per part seva, Joan Amigó, CEO d'Applus, ha mostrat la seva satisfacció per l'operació. "Em complau anunciar la signatura d'aquesta operació. Desitjo a tots els treballadors d'Applus+ Technologies el millor en aquesta nova etapa. Per nosaltres suposa un altre pas endavant en l'execució del Pla Estratègic 2022-2024".

Applus+ Technologies compta amb més de 260 treballadors que gestionen les inspeccions de vehicles en uns 2.500 centres als Estats Units. El seu servei principal és la realització i gestió de les inspeccions d'emissions de vehicles sota la normativa estatal i de l'Agència de Protecció Ambiental dels EUA (EPA, per les sigles en anglès) en sis estats: Illinois, Massachusetts, Geòrgia, Utah, Idaho i Nova York. També dissenya projectes ad-hoc basats en tecnologies de la informació per a agències governamentals de Nova York, Texas i Carolina del Sud. Els seus ingressos de l'exercici 2022 van ser aproximadament de 37 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador